Καστοριά

Για τη Τζοέν…

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ομόνοια» συνοδεύουμε και αποχαιρετάμε το ενεργό και δραστήριο μέλος και συμπολίτισσά μας, Ιωάννα Αλβανού, τη γνωστή σε όλους μας ΤΖΟΕΝ.
Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1963 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, σπούδασε Μάρκετινγκ, έζησε και δραστηριοποιήθηκε στη λατρεμένη της Καστοριά, όπου οργανώθηκε και συμμετείχε ενεργά σε πολλούς συλλόγους και σωματεία, με έμπρακτη συνεισφορά και συνδρομή στον Ερυθρό Σταυρό, στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Καστοριάς, ως δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αυτού.
Διακρίνονταν για τη μαχητικότητά της, την τόλμη, την ευθύτητα, το θάρρος της, την αλήθεια, την αλληλεγγύη, το σεβασμό και τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους της, το φιλότιμο και την ανιδιοτέλειά της. Πολυδιάστατος και ιδιαίτερος χαρακτήρας, με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποιημένη. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος με περισσή αγάπη προς όλους. Χαρακτηριστική δε η δυνατή και μπάσα φωνή της, με το φιλικό χτύπημα στην πλάτη και το ζεστό αγκάλιασμα.
Ενεργή πολίτης, που υπερασπίζονταν με πάθος τις αξίες και τα πιστεύω της, εκφράζονταν δε ελεύθερα. Είχε ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης που την καθιστούσε αγαπητή και έχαιρε γενικής εκτίμησης.
Αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως, ως γνήσια μαχήτρια, πάλευε και έδινε το παράδειγμα με το δυναμισμό της.
Θα τη θυμόμαστε πάντοτε! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει!
Καλό σου ταξίδι, καλό παράδεισο Τζοέν μας!
Για τον Π.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνος Κακαγιάννης

* Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00, στον Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καστοριάς.

Έφυγε από τη ζωή η Τζοέν Αλβανού

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Τζοέν Αλβανού

 

Back to top button