Ελλάδα

«Αναλώσιμοι 4»: Κατά την προετοιμασία των σκηνικών τραυματίστηκε ο τεχνίτης – Τι λέει η εταιρεία

Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες, που μεταδόθηκαν από ΜΜΕ, για τραυματισμό τριών ατόμων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής «λαμβάνονται όλες οι απαιτούμενες προφυλάξεις για την εγγύηση της ασφάλειας του συνεργείου».

Πάντως, πληροφορίες του ThessToday.gr, αναφέρουν πως το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 11 Οκτωβρίου, δηλαδή πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά κατά τη διάρκεια κατασκευής των σκηνικών στις εγκαταστάσεις στα Βασιλικά. Συγκεκριμένα ένας 50χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, έπεσε από ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού. Αμέσως διακοσμίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Διαψεύδει τα ατυχήματα ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης

Το όλο θέμα έγινε γνωστό μετά τις αναφορές σε πρωινή εκπομπή του MEGA, κατά τις οποίες σημειώθηκε πως τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Ενώ ο τρίτος τραυματισμός, αναφέρεται σε έναν άλλον κασκαντέρ όπου τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Λίγη ώρα αργότερα, την είδηση διέψευσε σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 8 Νοεμβρίου – 300 άτομα στην παραγωγή

Με τη συμμετοχή 300 ατόμων στην παραγωγή πραγματοποιείται η ταινία «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Το πρώτο χτύπημα της κλακέτας με τη συμμετοχή της χολιγουντιανής «αφρόκρεμας» ήχησε τη Δευτέρα και τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης Αμερικάνικης ταινίας δράσης, με σκηνοθέτη τον Σκοτ Γουώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, θα διαρκέσουν έως τέλος του Νοεμβρίου.

thesstoday.gr

Back to top button