ΑθλητικάΚαστοριά

Κοινωνική δράση του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με προσφορά δώρων (φωτογραφίες)


Την μεγαλύτερη νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, καθώς λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα χάρισε χαμόγελα και δώρα!
Η αρχή έγινε την περασμένη Δευτέρα, όπου παίκτες μαζί με τον coach Τζιλίνη, τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Χάρη Χελά και το Δ.Σ. της ομάδας, επισκέφθηκαν το λογοθεραπευτήριο του Κωνστανίνου Σαββίδη στην Καστοριά. Εκεί συνάντησαν μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα και τους χάρισαν δώρα και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών.
Η συνέχεια έγινε στη Νέα Λεύκη, εκεί όπου συναντήσαμε τον πιο μεγάλο μας φίλαθλο, τον Άκη, στον οποίο οι παίκτες χάρισαν μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους με την αφιέρωση “Όλα τα καλάθια για σένα Άκη” και μια φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Λίγες ημέρες αργότερα, την Τετάρτη στο κέντρο Λογοθεραπείας του Κων/νου Σαββίδη στην Μεσοποταμία, εκεί όπου το Δ.Σ. μαζί με τον προπονητή Τάσο Ιωαννίδη και τις κορασίδες της ομάδας μας, συνάντησαν επίσης μικρά παιδιά της περιοχής που αντιμετωπίζουν προβλήματα και τους χάρισαν δώρα, χαμόγελα και ευχές ενόψει των εορτών.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κωνσταντίνο Σαββίδη και την οικογένεια του Άκη Γρηγοριάδη που μας δέχθηκαν να τους επισκεφθούμε και να τους προσφέρουμε χαρά και αγάπη αυτές τις Άγιες ημέρες.
Ευχαριστούμε το κατάστημα Αθλητικά Είδη – Sports Action του Κώστα Παπαδόπουλου για την χορηγία της φανέλας και της μπάλας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως όσες μάσκες και να φορέσουμε η χαρά και τα χαμόγελα μας σε τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να κρυφτούν!
Ως ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας θα συνεχίσουμε κι άλλες παρόμοιες τέτοιες ενέργειες, καθώς χαροποιούν τόσο εμάς όσο και τους αποδέκτες τους!
Ακολουθεί παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τις επισκέψεις μας στους μικρούς μας φίλους.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη και… πολύ μπάσκετ!

 

 

Back to top button