Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσεις

Σιάτιστα: Ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος παρουσίασε και τους δυο νέους ιερείς Αρχ. Νικόλαο Γιαννουσά και Αρχ. Γεώργιο Ράνιο (βίντεο)

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Σιάτιστα τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης  κ. Αθανάσιος , ενώ  συμμετείχαν οι Κληρικοί, της ενορίας Αγίου Δημητρίου.
Τον θείο λόγο κήρυξε, ο Σεβασμιώτατος  κ. Αθανάσιος  ομιλώντας εκτενώς για τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.
Στο τέλος  τελέσθηκε  Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως  Αρχιερέων .
Να τονίσουμε ότι ο Σεβασμιώτατος  παρουσίασε και τους  δυο νέους  Ιερείς  της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως. Αρχ. Νικόλαο Γιαννουσά  &  Αρχ. Γεώργιο Ράνιο.

Τέλος  κατά την έξοδο τους  από τον Ιερό Ναό οι ευσεβείς  πιστοί είχαν την ευκαιρία να ασπαστούν  τμήμα ιερού λειψάνου του Αγίου  Ιωάννου  Προδρόμου.

Διαβάστε περισσότερα στο agiosdimitriossiatistas.gr

Στη Μητρόπολη Σιατίστης μετατίθεται ο Αρχιμ. Νικόλαος Γιαννουσάς

Άργος Ορεστικό: Τους ενορίτες του αποχαιρέτησε ο Αρχιμ. Γεώργιος Ράνιος

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος  κατά την έξοδο τους  από τον Ιερό Ναό οι ευσεβείς  πιστοί είχαν την ευκαιρία να ασπαστούν  τμήμα ιερού λειψάνου του Αγίου  Ιωάννου  Προδρόμου .

Κοινή χρήση1


Διαβάστε περισσότερα: https://www.agiosdimitriossiatistas.gr/products/o-eortasmos-toy-agioy-ioannoy-toy-prodromoy-stin-siatista/?fbclid=IwAR1pbGrHaB7u1eRWh3agS1zQeq3-Hn6CKx5ECLgbRTU0-9E_We4ZR_AC8DY#.Ydga2BjLS1E.facebook

Back to top button