Καστοριά

Συνεχίζεται ο επιτόπιος έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς (φωτογραφίες)

Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς.

Δεύτερη μέρα επιτόπιας αυτοψίας κλιμακίων μηχανικών της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς.
Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου επισκέφτηκαν και είδαν δειγματοληπτικά τις ζημίες που προκάλεσε ο σεισμός της 9ης Ιανουαρίου σε: Οξυά, Βυσσινιά, Σιδηροχώρι, Κεφαλάρι, Αγ. Αντώνιο, κ.λπ.
αυτοψία σε Σεισμόπληκτα χωριά της ΚαστοριάςΑΨ  Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς. Συνεχίζεται ο Επιτόπιος Έλεγχος στα σεισμόπληκτα χωριά της Καστοριάς.

Back to top button