ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αμπελόκηποι – 2,5 μήνες μετά την πυρκαγιά: Ευχαριστήριο του Παντελή Μάντση

Σήμερα αισθανόμαστε την ανάγκη μετά από 2,5 μήνες από αυτό που συνέβη στην κτηνοτροφική μας μονάδα να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τον Θεό που μας έδωσε δύναμη και μας δίνει για να συνεχίσουμε.
Η εκκλησία και η Μητρόπολη της Καστοριάς ήταν οι πρώτοι που μας βοήθησαν και μας συμπαραστάθηκαν .Ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος και ο πάτερ Ελευθέριος μας πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους .
Όπως και η εθελοντική εργασία Καστοριάς και ο σύλλογος Δισπηλιού Ρωμιοσύνη ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.
Απλοί πολίτες από Καστοριά και από άλλα μέρη της Ελλάδας μας συμπαραστάθηκαν χωρίς να μας γνωρίζουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Συγγενείς και φίλοι μας βοήθησαν όπως μπορούσε ο καθένας έστω και με ένα τηλεφώνημα συμπαράστασης.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη κ. Κασαπιδη Γεωργιο ,την αντιπεριφερειάρχη κ. Κοζατσανη Δέσποινα, τον αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης κ . Χατζηζηση Λαμπρό όπως και τους δημάρχους κ. Κορεντσιδη Ιωάννη και κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη , το Δασαρχείο Καστοριας, τον διευθυντή Αστυνομικού τμηματος Καστοριάς, την πυροσβεστική υπηρεσία ,τους βουλευτές κ.Τζηκαλαγια Ζηση και κ. Αντωνίου Μαρια, την διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης και την πολεοδομία της Νομαρχίας Καστοριας, την ΔΟΥ Καστοριάς, την κτηνιατρική υπηρεσία Καστοριάς , και τον κ. Αναστασάκη Χρήστο, τον διευθυντή του ΕΛΓΑ και τους αρμόδιους υπαλλήλους ,την κ. Βάσω Σιδηροπούλου όπως και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στους Δήμους,σ την Νομαρχία και στην περιφέρεια. Ευχαριστούμε επίσης τους φιλοζωους και τις Φιλοζωικές του νομού μας .Τον σύλλογο αγροτών Μακεδνος και τον Θωμά Μοσχο.
Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι για την οποιαδήποτε στήριξη δεχτηκαμε όλο αυτόν τον καιρό.Οι σταβλικες εγκαταστάσεις μας θα ξανά φτιάχνουν από την αρχή στην ίδια περιοχή με την βοήθεια όλων μας!! Ευχαριστούμε παρα πολύ και είμαστε εδώ με την βοήθεια του Θεού να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα!!!
Να είστε όλοι δυνατοί ότι κι αν σας συμβαίνει!!! Ο καθένας από μας κρύβει μέσα του πολύ μεγάλη δύναμη και υπομονή.
Ευχόμαστε από εδώ και πέρα να μην ξανά συμβεί κάτι αντίστοιχο και να υπάρχει ομόνοια μεταξύ των ανθρώπων .
Παντελή Μάντση

Back to top button