ΑθλητικάΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Final 4 Εφήβων: Στο 3ο σκαλί του βάθρου ο ΑΣ Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο ΑΣ Καστοριάς κατέκτησε την τρίτη θέση απέναντι στον Αρίων Πτολεμαΐδας σε έναν πολύ ωραίο αγώνα για τον μικρό τελικό της τελικής φάσης των εφήβων. Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με διάθεση και όρεξη παρότι κρινόταν η τρίτη και η τέταρτη θέση.

Ο Αρίων Πτολεμαΐδας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα έχοντας καλύτερες επιλογές στην επίθεση αλλά και με καλή άμυνα πήρε διαφορά μέχρι και 8 πόντους την όποια και κράτησε μέχρι το ημίχρονο (33-31).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καστοριάς ήταν ανώτερη σε άμυνα και επίθεση, επέβαλε τον ρυθμό της και με ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε μέχρι και με 10 πόντους διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού με την Καστοριά να έχει τον έλεγχο του αγώνα φτάνοντας στην νίκη με 61-53.

Ξεχώρισαν ο Παπαδημητρίου σε ακόμα έναν αγώνα για τους νικητές και ο Δήμου για τον Αρίων με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Πολύ καλή η παρουσία των διαιτητών σε ακόμα ένα παιχνίδι δείγμα του ότι ναι μεν δεν έχουμε αρκετούς διαιτητές αλλά έχουμε διαιτητές που ενδιαφέρονται και εξελίσσονται.

ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Καλομενίδης): Δήμου 16(1), Λαμπρογιώτας Γ. 2, Στογιάννης 5(1), Γιαννούλης 14(1), Λαμπρογιώτας Σ. 3(1), Κόλλιας, Κιοσές, Μαναβής, Λαζακίδης 13(2), Τσάτας.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Καραταγλίδης): Φιλιππίδης, Φάσσας 8(2),  Πιπερόπουλος 8, Κέδρος 5(1), Ντόντης 3(1), Κορεντσίδης, Παπαδημητρίου 17(3), Μονοβασίλης Ν. 6, Μονοβασίλης Α. ,Καλαιτζίδης 14(1), Κωνσταντίνου , Κωσταράς .

Δεκάλεπτα: 18-12, 15-19 (ημ. 33-31), 7-18, 13-12 (τελ. 53-61)

Διαιτητές: Σταμπουλής – Ελευθερίου

Φωτογραφίες και βίντεο στο maksports.gr

Back to top button