ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Επιστροφή για το TRIMORE Multisports Tour στην Καστοριά (βίντεο)

Η TRIMORE Sport Events, σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διοργανώνουν το 2ο TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN 2022, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, στις 17 – 19 Ιουνίου 2022.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, το TRIMORE Multisports TOUR επιστρέφει στην υπέροχη παραλίμνια πόλη της Καστοριάς, για να προσφέρει ένα αθλητικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό event, με αγώνες Τριάθλου και ISOMAN Equalized Triathlon ενηλίκων και παιδιών διαφόρων αποστάσεων, αγώνες κολύμβησης open water διαφόρων αποστάσεων, αγώνα ορεινού τρεξίματος και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η Καστοριά είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις στη βόρεια Ελλάδα, χτισμένη δίπλα στη λίμνη Ορεστιάδα, με αρχοντικά, παραδοσιακές γειτονιές, βυζαντινά μνημεία και αξιοθέατα, αποτελεί ένα συναρπαστικό τουριστικό προορισμό, που έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό κάθε εποχή του χρόνου και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένειά τους, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικούς Ελληνικούς προορισμούς, σχεδιάσαμε ένα διαφορετικό τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ισχυρές τριαθλητικές αναμετρήσεις ενηλίκων Triathlon Half Iron & Olympic distance, ISOMAN quarter & kids distance, Open Water Swimming 10k, 2.5k & 0,5k, Trail Running 21k & 8k, με ευρηματικές fun αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN μιλούν για αυτό ακόμη με ενθουσιασμό και νοσταλγία, οπότε δέσμευση της TRIMORE Sport Events είναι να επιστρατεύσει τη φαντασία και την όρεξη της ομάδας της, ώστε να ενθουσιάσει και εκείνους που θα ζήσουν τη φετινή διοργάνωση.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι early bird τιμές ισχύουν μέχρι τις 3 Απριλίου. Σας περιμένουμε όλους σε ένα ραντεβού περιπέτειας και δυνατής εμπειρίας.

Δείτε λεπτομέρειες και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ!

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Back to top button