ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Πρόσωπα… αλλιώς: Βασίλης Μαλεγκάνος

Είμαι ο Βασίλης ο Μαλεγκάνος, πολλοί με φωνάζουνε Μπίλη και άλλοι BoozZoo

Εικόνες – συνέντευξη – σύλληψη ιδέας: Νόπη Ράντη
Σύμφωνα με τη μέθοδο Στανισλάβσκι, τα βασικότερα ερωτήματα που πρέπει ο κάθε χαρακτήρας να μπορεί να απαντήσει ώστε να θεωρείται ολοκληρωμένος και αληθινός, είναι: Ποιος είμαι, πού είμαι, τι κάνω, τι θέλω και το μαγικό Εάν που ορίζει μια φανταστική συνθήκη.

Κονσταντίν Στανισλάβσκι (1863-1938) | Σκηνοθέτης, ηθοποιός και θεωρητικός του θεάτρου.
-Ποιος είσαι;
Είμαι ο Βασίλης ο Μαλεγκάνος, πολλοί με φωνάζουνε Μπίλη και άλλοι BoozZoo. Ασχολούμαι με την μουσική. Και μιας και είμαι παραδοσιακός τύπος παίζω και παραδοσιακή μουσική! Παίζω όλα τα κρουστά και άμα έχω όρεξη παίζω και σαξόφωνο (άαααλλα πράγματα) Είμαι μέλος του σχήματος “BANDA ENTOPICA“ και έχω υπάρξει μέλος στην SOUZA BANDA (punk rock) Weirdo Club (baster RNR). Και μέχρι σήμερα παίζω μουσική στο δρόμο και στις όμορφες λαϊκές!
Που είσαι;
Ο νους μου είναι στον κόσμο μου και η αλήθεια είναι ότι περνάω καλά! Ωστόσο στην πραγματικότητα με πετυχαίνεις στην Θεσσαλονίκη, εδώ που ζούσα και πριν τον κοβιντ διότι με αυτήν την περίεργη κατάσταση που ζήσαμε όλοι, μετακόμισα στην γενέτειρα μου την Καστοριά, και σκέφτομαι πάλι να φορτωθώ στην αδερφή μου, στην Θεσσαλονίκη!
Τι κάνεις;
Συνέχεια της συνέντευξης στο parallaximag.gr

Back to top button