ΑθλητικάΚαστοριά

Τρία ακόμα μετάλλια για τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. την τελευταία ημέρα της ρεγκάτας στο Πιεντιλούκο

Με ακόμα 3 μετάλλια για τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. έκλεισε η διεθνής ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία.

Η σπουδαία Στέλλα Νάτσιουλα κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ νεανίδων με πλήρωμα τη Σοφία Δαλίδου του ΟΕΑΝΑΒ, ενώ η επίσης σπουδαία Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με πλήρωμα την Μιλένα Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ γυναικών και πάλι με τη Μιλένα Κοντού.

Τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας κι επιστρέφουν γεμάτες αισιοδοξία και εμπειρίες για τις επερχόμενες πολύ μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν.

Πριν από αυτές όμως, θα προηγηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Γυναικών, καθώς και Ανδρών/Γυναικών, όπου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές κι αθλήτριες του Ομίλου θα δείξουν το σπουδαίο επίπεδο στο οποίο όλοι και όλες βρίσκονται.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στις δύο σπουδαίες του αθλήτριες που εκπροσωπούν τη χώρα σε σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις και να ευχηθεί καλή επιτυχία στις μελλοντικές προκλήσεις που θα έρθουν.

Η Στέλλα Νάτσιουλα (δεξιά) και η Σοφία Δαλίδου (αριστερά) με την κατάκτηση 2 χρυσών μεταλλίων στο αγώνισμα του διπλού σκιφ νεανίδων

Back to top button