ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Παναργειακός για την επιτυχημένη σεζόν

Με νίκη έκλεισε τη αγωνιστική χρονιά του ο Α. Σ. Παναργειακός καθώς στο χθεσινό αγώνα επικράτησε της ομάδας της Πενταβρύσου με σκορ 3-6. Έτσι ολοκληρώθηκε και η 23η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκοντας τον Παναργειακό στη 2η θέση της τελικής κατάταξης των ομάδων για τη σεζόν 2021-22 και με συνολική συγκομιδή 50 βαθμών. Με 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες η ομάδα του Άργους κλείνει μια δύσκολη χρονιά που βρήκε πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια την ομάδα της Καστοριάς 1980.

Πίσω από τον Παναργειακό τερμάτισαν οι ομάδες της Κορησού (3η), της Αστραπής Μεσοποταμίας (4η) και των Γραμμοχωρίων (5η).

Η ομάδα του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ που αυτή τη χρονιά αντιμετώπισε θεούς και δαίμονες σε πολλά επίπεδα αλλά και με τραυματισμούς πολλών ποδοσφαιριστών του που τους ανάγκασε είτε να εγκαταλείψουν είτε να απουσιάσουν για πολλούς μήνες ,βρήκε τελικά το δρόμο των επιτυχιών κατακτώντας και το κύπελλο επικρατώντας στον τελικό της Αστραπής Μεσοποταμίας.

Με μπροστάρη τον προπονητή του Σιώμο Βαγγέλη, βοηθό του τον Ευσταθιάδη Χάρη, προπονητή τετρατοφυλάκων στην αρχή της σεζόν κ. Τοτοννίδη Ιωάννη ,τεχνικό διευθυντή τον ιστορικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα του Άργους Ορεστικού Βακόπουλο Πασχάλη, πρόεδρο της ομάδας τον κ.Βασιλάκη Χρήστο με επιτελείο του τον κ.Τζημαράκα Μιχάλη, κ.Γκάνα Νικόλαο, κΦίσκα Αντρέα, κ.Τζήμα Αθανάσιο και το πολυεργαλείο Στεργίου Ιωάννη ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ με την ένθερμη υποστήριξη των οπαδών του κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο Άργος Ορεστικό μπαίνοντας στις καρδιές του κόσμου. Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη συνδρομή στην όλη προσπάθεια του κ.Αζέμη Χρήστου ως στενού συνεργάτη του προέδρου.

Τεράστια ήταν και η συνδρομή του καρδιολόγου κ.Γουμενάκη Μάρκου που συνέβαλλε τα μέγιστα σε ιατρικό επίπεδο επιμελώντας την υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο ορθοπεδικός της ομάδας κ.Μουσουλής Βασίλειος συνέβαλλε καθοριστικά στην αποκατάσταση των αθλητών μας ώστε να αντιμετωπίσουν τους πολλούς για φέτος τραυματισμούς τους. Ο ακτινολόγος της ομάδας κ. Βασιλάκης Ιωάννης που αφιέρωσε χρόνο και διάθεση στη διάγνωση των τραυμάτων. Οι φυσιοθεραπευτές κ.Κυριαζής Θανάσης και Σωφρονίδου Βιβή που βοήθησαν στην πλήρη και με επιτυχία αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν τη φετινή προσπάθεια των πρωταγωνιστών της ομάδας, τους χορηγούς μας, το φίλαθλο κοινό, τις Σουπιές που είναι οι οργανωμένοι οπαδοί μας και κάθε έναν που αναγνώρισε την προσπάθεια μας και θέλησε να γίνει μέτοχος όλων των φετινών επιτυχιών αλλά και συμπαραστάτης σε κάθε άτυχη στιγμή.

Συγχαίρουμε τη διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ. Καστοριάς για την άρτια οργάνωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και τους διαιτητές που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Κλείνοντας την φετινή ανασκόπηση θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσπάθησαν με την τεράστια προσπάθεια τους να δώσουν χαρά στους φιλάθλους και να διατηρήσουν ψηλά το όνομα του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ τιμώντας την ιστορική αξία της ομάδας.

Σύνθεση ποδοσφαιριστών:

Σιώμος Γιώργος, Στεργιάδης Χάρης, Βασάδης Νίκος (τερματοφύλακες)

Δινάκης Λάζαρος (αρχηγός), Χαραλαμπίδης Μιλτιάδης, Χαραλαμπίδης Γιώργος, Τσιγαρίδας Σωτήρης, Κυδωνάκης Αχιλλέας, Κόζαρης Γιώργος, Ρόμπος Μιχάλης, Αγγέλκος Αναστάσιος, Μουτζίκης Κωνσταντίνος, Μπαράκης Στέργιος, Παπαθανασίου Βασίλης, Γιαννάκης Παναγιώτης, Γκαλίτσας Απόστολος, Τσιλινίκος Κωνσταντίνος, Βασιλείου Χρήστος, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Χρήστου Ορφέας, Καρανάσιος Αθανάσιος, Καρανάσιος Σπύρος, Μάτσιας Στέργιος, Ευαγγέλου Σάββας.

 

 

 

 

 

Back to top button