Καστοριά

Για τις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καστοριάς

Με βαθύτατη θλίψη, δέχτηκα ανελέητη επίθεση από συναδέλφους της μειοψηφίας αλλά και από άσχετους και μη μέλη του Σωματείου παρευρισκόμενους με απαράδεκτους ακόμη και υβριστικούς χαρακτηρισμούς

Την Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Μαΐου διεξήχθησαν οι εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων που είχα την τιμή να ήμουν πρόεδρός του την προηγούμενη θητεία.

Με βαθύτατη θλίψη, δέχτηκα ανελέητη επίθεση από συναδέλφους της μειοψηφίας αλλά και από άσχετους και μη μέλη του Σωματείου παρευρισκόμενους με απαράδεκτους ακόμη και υβριστικούς χαρακτηρισμούς και ενώπιον του Δικαστικού Αντιπροσώπου …………… εκτός και αν η παρευρισκόμενη είχε σκοπό-εντολή να φροντίσει για την υγεία μας στην διάρκεια των εκλογών …..……..

Όσοι νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, φασισμό και άσκηση λεκτικής βίας θα τρομοκρατήσουν τους εργαζομένους και θα μείνουν ατιμώρητοι, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Παρόλα αυτά οι εκλογές συνεχίστηκαν κανονικά και οι εργαζόμενοι επιδοκίμασαν την πορεία και πρακτική των τελευταίων χρόνων του Σωματείου με τα εξής αποτελέσματα:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: 66% , Ψήφοι : 91 , Έδρες Δ.Σ. : 3

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠ/ΛΩΝ: 34%, Ψήφοι: 47 Έδρες Δ.Σ. : 2

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στην διαδικασία.

Η πλειοψηφούσα του ψηφοδελτίου

Βασιλική Κουτίνα

Back to top button