Ελλάδα

The Chase – “Αδέκαστος Επιθεωρητής”: Το πραγματικό όνομα και το επάγγελμά του (βίντεο)

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον “Αδέκαστο Επιθεωρητή” του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA “The Chase”

Μεγάλη είναι η λατρεία του τηλεοπτικού κοινού για τον “Αδέκαστο Επιθεωρητή” του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “The Chase”, με τους χρήστες του Twitter να “υποκλίνονται” κάθε απόγευμα στην εξυπνάδα και τη σοφία του “Κυνηγού”.

Ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” είναι ένας από τους τέσσερις Chasers τους οποίους απολαμβάνουμε στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου, μίλησε πρόσφατα στην τηλεόραση του MEGA, αποκαλύπτοντας το πώς προέκυψε το ψευδώνυμό του, ποιο είχε προτείνει ο ίδιος, ενώ ανέφερε ότι του αρέσει η γαστρονομία και η μαγειρική.

Ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” υποστήριξε ότι είναι παλιός παίκτης τηλεπαιχνιδιών. «Έχω παίξει σχεδόν σε όλα. Ήρθε η ώρα τώρα να περάσω στην απέναντι πλευρά, να πάρω την προαγωγή μου και να παιδεύω εγώ τους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Αλεξίου αναφέρθηκε και στην επιλογή του ψευδώνυμου “Αδέκαστος Επιθεωρητής”, λέγοντας: «Σκεφτήκαμε να με πούμε “Άγιο Βασίλη”, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ενέπνεα πολλή σοβαρότητα με αυτό το ψευδώνυμο κι έτσι το αλλάξαμε».

Ο Chaser αποκάλυψε ότι του αρέσει η γαστρονομία και η μαγειρική. «Μαγειρεύω αρκετά στο σπίτι και πολύπλοκες συνταγές. Κάτι παστίτσια και κάτι μουσακάδες είναι εύκολα για εμένα…», τόνισε ο ίδιος.

The Chase: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον “Αδέκαστο Επιθεωρητή”

Ο Ηλίας Αλεξίου είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως Ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων.

Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία.

Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες, καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.

news247.gr

https://www.youtube.com/watch?v=_G8oP8Idisc

 

 

 

Back to top button