ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ανακοίνωση του Παναργειακού για την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου

Με απόφαση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και ύστερα από σχετική εγκύκλιο της Ε.Π.Ο. όλοι οι αγώνες κυπέλλου που είχαν οριστεί για 17 και 18 Σεπτεμβρίου αναβάλλονται μέχρι τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο λάβουν τη σχετική πιστοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Να επισημάνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πριν δύο χρόνια είχε ανακοινώσει ότι ΟΛΑ τα σωματεία της Ελλάδας θα πρέπει να καταθέσουν μια σειρά δικαιολογητικών ώστε να πάρουν τη σχετική πιστοποίηση προκειμένου να μπορούν να υφίστανται ενεργά ως σωματεία και να μη πάψει η λειτουργία τους. Ο πρόεδρος του Α.Σ.Παναργειακού κ. Βασιλάκης Χρήστος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ΔΙΚΤΥΟ 1 το περασμένο Μάρτιο είχε επισημάνει τις δυσκολίες αυτής της απαιτητικής διαδικασίας.
Το Δ.Σ.του Παναργειακού κινήθηκε συντονισμένα από το καλοκαίρι του 2021 και κατάφερε να λάβει τη σχετική έγκριση μετά από επίπονες και κοστοβόρες διαδικασίες με σκοπό να παρουσιαστεί έτοιμο για την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Αναμένονται νέες εξελίξεις επί του θέματος μετά τη γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο. στα τέλη Σεπτεμβρίου καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα πανελλήνιας εμβέλειας.
panargiakosfc.blogspot.com

 

 

 

Back to top button