ΑγροτικάΑθλητικάΚαστοριά

Η «άροσις» Μέγας Χορηγός του ΑΣ Καστοριάς για δεύτερη χρονιά

Τη στήριξή της ως Μεγάλου Χορηγού της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Καστοριάς, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει τα νέα παιδιά της περιοχής κοντά στον αθλητισμό, θα προσφέρει και τη νέα περίοδο 2022-2023 η «άροσις». Η οικογενειακή αυτή ελληνική επιχείρηση έχει έδρα την Καστοριά και προσφέρει από το 1956 αγνά, παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, που σήμερα ταξιδεύουν σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η χορηγική συνεργασία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021 και είχε ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου, με την παρουσία του Προέδρου, Τάσου Λαγγιώτη, και του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Καραταγλίδη, καθώς και του Τρύφωνα Φωτιάδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της «άροσις». Έκτοτε, μάλιστα, ο Σύλλογος αναφέρεται ως Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΟΣΙΣ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς ιδρύθηκε το 1980 με βασικό στόχο την προσέλκυση νέων παιδιών προς το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Με τον τρόπο αυτό τα κορίτσια και τα αγόρια του νομού μπορούν να μυηθούν στις έννοιες την ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, του συναγωνισμού και να προφυλαχθούν από τις μάστιγες της εποχής, όπως το κάπνισμα, τα ναρκωτικά, την υπερχρήση του διαδικτύου κ.ά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Σύλλογος θα αγωνιστεί φέτος στη Γ’ Εθνική. Επίσης, τα τελευταία τρία χρόνια, το παιδικό και εφηβικό τμήμα πρωταγωνιστούν στα Πρωταθλήματα Δυτικής Μακεδονίας και έχουν προκριθεί 3 φορές στην τελική εξάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

«Θεωρήσαμε υποχρέωση και τιμή μας να στηρίξουμε τα αθλητικά ιδεώδη στον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Φωτιάδης. «Κάθε επιχείρηση, ανάλογα με τις δυνατότητές της, μπορεί -και πρέπει- να συμβάλει στις προσπάθειες που καταβάλλουν σύλλογοι όπως ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΟΣΙΣ, για να δώσουν κίνητρα στα παιδιά μας ώστε να μεγαλώνουν με σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία και με τα υψηλά ιδανικά της άμιλλας και του συναγωνισμού. Από την πλευρά μας, ευχόμαστε στα παιδιά και στους προπονητές τους υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες!».

 

 

Back to top button