Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Παραμυθία

Κανείς, ή έστω ελάχιστοι θα παρατηρούν ότι δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν προχωρεί, δεν συμφέρει και δεν οδηγεί παρά μόνο στην καταστροφή του τόπου, η παραμυθία όσων πείθουν ότι αρκεί ένα πανηγύρι και ένα καρναβάλι της κακιάς ώρας για να υποκαταστήσουν την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας να βρει ερείσματα και να απλώσει ρίζες.
Διαβάστε επίσης:
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
– Σχέδιο δράσεων στον αγροτικό τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Μια απόπειρα καταγραφής χρήσιμων παρεμβάσεων στο χώρο του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
– Αγαπητοί ΟΔΟΣ
Όπως ήταν αναμενόμενο, από το συγκεκριμένο πολιτικό πανηγύρι δεν θα μπορούσε να λείψει κανένας από τους τοπικούς κομματικούς εμπλεκόμενους. 
ΧΑΡΙΛΑΟΥ Γ. ΓΚΟΥΤΟΥ:
– Το χωριό Μπορμποτσικό (Επταχώρι), 1530-1913 [II]
Oθωμανικό φορολογικό κατάστιχο του 1530 περιέχει και το Βιρμπιτσκό (Μπορμποτσικό) μεταξύ των οικισμών του καζά του Astin (μετέπειτα της Χρούπιστας) και αναφέρει ότι οι κάτοικοί του είναι χριστιανοί…
ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΑΓΓΟΥ:
– Χυμός κερασιών [III]
Ηρέμησε σιγά-σιγά, της έφυγε η υπερένταση, και μπήκε ξανά στο πρόγραμμά της. Ετοίμαζαν και μια εκδρομούλα με λίγη πεζοπορία στις πηγές του Αλιάκμονα…
ΟΔΟΣ:
– Το Κόμο
Οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι, που διπλά δυστυχώς για την Καστοριά έχουν εξουσία στα χέρια τους, αποδεικνύουν ότι δεν έχουν κανένα φραγμό. Ότι είναι εν δυνάμει «έτοιμοι» να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα στην Καστοριά.
– Οι αρλούμπες του Ερντογάν
 
– Η Καστοριά τίμησε την μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής
 
– Λαϊκή Συσπείρωση: «Ο λαός δεν αντέχει ούτε ένα ευρώ επιβάρυνση. Καμία αύξηση των δημοτικών τελών εξαιτίας των αυξήσεων της ΔΙΑΔΥΜΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων».
…κι άλλα.
Πέμπτη 22.9.2022 | 1141

Back to top button