ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τιμήθηκαν από την Καστοριά Ιωσηφίδης και Δημητριάδης (φωτο)

Ο ρέφερι Ιορδάνης Δημητριάδης τιμήθηκε από την Καστοριά και την Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
Ο Καστοριανός διαιτητής Ιορδάνης Δημητριάδης, που ορίστηκε από την Ε. Π.Σ. Καστοριάς, για να διευθύνει το φιλικό παιχνίδι της Καστοριάς με τον Π.Α.Ο.Κ. Β΄, σαν το αποχαιρετιστήριο του παιχνίδι, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας.
Η Καστοριά και η Ε. Π. Σ. Καστοριάς τίμησαν τον Καστοριανό διαιτητή για την προσφορά του στο Καστοριανό ποδόσφαιρο και στην Ελληνική διαιτησία, προσφέροντας του, τιμητικές πλακέτες.
Για την Καστοριά την τιμητική πλακέτα πρόσφερε ο ταμίας της ομάδας κ. Νίκος Τζιάρας, ενώ για την Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ο πρόεδρος της κ. Τάκης Τριανταφύλλου.
Για την ιστορία, ο κ. Δημητριάδης αντικαταστάθηκε στο 65΄του φιλικού αγώνα ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Π.Α.Ο.Κ. Β’ , από τον κ. Τζάμο, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Στο ημίχρονο είχαν, ήδη, αντικατασταθεί οι βοηθοί του κ.κ. Δημητριάδης Λαζ. και Κοκαλένιος με τους κ.κ. Γκίτσιο και Σιδερίδη, αντίστοιχα.
Η Καστοριά βράβευσε τον Κώστα Ιωσηφίδη, πριν το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Β΄.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Καστοριάς κ. Σάκης Ρήμος πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κι επί σειρά ετών ακούραστο εργάτη του Π.Α.Ο.Κ., κ Κώστα Ιωσηφίδη, για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Σήμερα ο τελευταίος αγώνας για τον Ιορδάνη Δημητριάδη

 

Back to top button