ΑθλητικάΚαστοριά

Φιλικός: ΑΕ Γραμμοχωρίων – Καστοριά 1-2 (ρεπορτάζ – βίντεο ο αγώνας με περιγραφή)

Σε φιλικός αγώνα προετοιμασίας στο γήπεδο Μανιάκων, η Καστοριά επικράτησε της ΑΕ Γραμμοχωρίων με 1-2
Στο 1΄ ωραία μεταβίβαση του Ελευθεριάδη, που βρήκε τον Σβίρο στα δεξιά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Tarelli, το σουτ του οποίου, από το ύψος του πέναλτι, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 12΄ ο Κουτσικανίδης απέκρουσε σε κόρνερ, την σέντρα σουτ του Tarelli από τα αριστερά, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 16΄ το κόρνερ του Χασάι πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στην κόντρα το κόρνερ του Τσετιροκλή μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 23΄ ωραίος συνδυασμός Χασάϊ και Σαββόπουλου, ο οποίος πάσαρε κάθετα στον Μαντώ, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κουτσικανίδης. Στο 24΄ ωραία προσπάθεια από τα δεξιά του Σαββόπουλου, ο οποίος πάσαρε στον Χασάι, αυτός την πέρασε στον Μανακίτσα, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 28΄ ωραία προσπάθεια του Δινοβίτση, από τα αριστερά, πάτησε για τον Tarelli, η σέντρα του οποίου έφυγε άουτ. Στο 32΄ το κόρνερ για τους γηπεδούχους πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 35΄ ο Μαντώς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ελευθεριάδης γέμισε στο 2ο δοκάρι, αλλά το ανάποδο ψαλίδι του Γκέγκα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 36΄ ο Σαββόπουλος άλλαξε το παιχνίδι από τα αριστερά προς τα δεξιά, ο Σβίροες έγινε αποδέκτης της μπάλας , σέντραρε, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 38΄ ωραία κάθετη μπαλιά του Χασάι, για τον Μαντώ, πρόλαβε ο Κουτσικανίδης. Στην αντεπίθεση το σουτ του Λιάπη έφυγε ψηλά άουτ. Στο 39΄ κλέψιμο του Χασάι, από τα αριστερά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα, αλλά μπερδεύτηκαν ο Σαββόπουλος με τον Μαντώ.
Στο 47΄ λεπτό ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σβίρου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Σαββόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 48΄ ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, η κεφαλιά του Γκέγκα από το ύψος του πέναλτυ έφυγε πολυ ψηλά άουτ. Στο 50΄ ωραία σέντρα του Σβίρου, από τα δεξιά, η κεφαλιά του Μαντού έφυγε άουτ. Στο 53΄ ο Μαντώς πλάσαρε έξω απο την περιοχή κι έκανε το 1-0, αφού δέχθηκε ωραία κάθετη μπαλια από τον Tarelli. Στο 57΄ ωραία κάθετη πάσα του Χασάϊ απο το κέντρο, στον Tarelli, βγήκε ο Κουτσικανίδης και τον ανετρεψε εξω απο την περιοχή. Το φάουλ έξω απο την περιοχή πέρασε ελάχσιτα άουτ. Στο 55΄ο Μηλιος Γρ.,ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ. Στο 63΄ το σουτ του Tarelli, έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα βγήκε εξω από την γραμμή. Στο 64΄ ο Tarelli πρόλαβε την εξοδο του Κουτσικανίδη και πλάσαρε, κάνοντας το 1-2. Στο 68, ωραίο σουτ του Νάκου, από τα αριστερά, έξω από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 74′ μετά από πίεση διαρκείας με διαδοχικές σέντρες, του σουτ του Μαντού, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 75΄ ο Τσαρούχας μπλόκαρε με την δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Σαχινίδη, έξω απο την περιοχή. Στο 76΄ το φάουλ του Μαντού πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 85΄ο Tarelli εκτέλεσε το κόρνερ απο τα αριστερά, στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Κυριζάκης δεν μπόρεσε να σουτάρει. Στο 86΄ ωραία κάθετη πάσα του Μαντού στον Νάκο, το πλασέ του ομως εφυγε άουτ. Στο 88΄ το σουτ του Λαβασίδη έφυγε ψηλά άουτ.
Οι συνθέσεις:
Α. Ε. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ: Κουτσικανίδης, Κουλουκλίδης, Παπαδάμος, Κύρου, Νάτσης, Σίμος, Τσετιροκής, Λιάπης, Σιαραφέρας, Αντωνιάδης, Μήλιος
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (67΄ Τσαρούχας), Σβίρος, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης (67΄Tozzo), Δινοβίτσης (67΄ Νάκος), Μαντώς, Χασάι (67΄Κυριζάκης), Γκέγκας (82΄ Λαβασίδης), Μανακίτσας, Tarelli, Σαββόπουλος Ευαγ.(71΄Τσολάκης)
Ρεπορτάζ: Kastoria FC the official
Βίντεο: Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων

 

 

Back to top button