Ελλάδα

«Καίει» Μαξίμου και Ν.Δ. ο Ανδρέας Πάτσης: «Ολη η Ελλάδα ήξερε τι έκανα»

Τι δηλώνει ο τέως «γαλάζιος» και νυν ανεξάρτητος βουλευτής λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της Ν.Δ.

Πυκνές οι εξελίξεις του σκανδάλου γύρω από τον βίο και την πολιτεία του διαγραφέντος πλέον «γαλάζιου» βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση.

Οι αποκαλύψεις σε βάρος του σχετικά με την υπόθεση πλουτισμού του από «κόκκινα» δάνεια, που καταγγέλλεται ότι αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους αλλά και τις απευθείας αναθέσεις κοντά στο 1 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έχει εισπράξει μέσω ΕΛΤΑ για νομικές συμβουλές επιφέρουν νέο «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου που έχει μετατραπεί σε αυλή των σκανδάλων.

Ο Ανδρέας Πάτσης παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης στο τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και εξέθεσε τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία.

«Η δραστηριότητα μου είναι γνωστή, δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου», είπε και πράγματι εκ του αποτελέσματος χρειάστηκαν δύο χρόνια για να φτάσει το Μαξίμου να αντιδράσει.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, τόνισε: «Όταν όλες αυτές οι ξένες εταιρείες δημοσιοποιήθηκαν, κανείς δεν είπε στον νέο δικηγόρο ότι υπάρχει κάτι παράνομο. Ομολογώ ότι δεν γνώριζα πως υπήρχε τέτοιο πρόβλημα» για το ασυμβίβαστο που υπάρχει για έναν βουλευτή και την συμμετοχή σε εξωχώρια εταιρεία.

Ο αποπεμφθείς βουλευτής της Ν.Δ. επέλεξε να διατηρήσει τις γέφυρες με το κόμμα της Πειραιώς λέγοντας ότι «η απόφαση του πρωθυπουργού ήταν ολόσωστη» και φυσικά είπε πως για το σκηνικό που δημιουργήθηκε φταίει η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί «ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να “χτίσει” μια νοσηρή ατζέντα, ενώ ο πρωθυπουργός δίνει τις μάχες του».

«Καυτά» ερωτήμα και… η μπάλα στην εξέδρα

Η συνεχεια στην efsyn.gr

Back to top button