ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Φιλικός: Η Καστοριά γνώρισε την ήττα στην Κοζάνη με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί (ρεπορτάζ)

Αδικείται από το τελικό 1-0 η Καστοριά, στο φιλικό της παιχνίδι, στην Κοζάνη, με την τοπική ομάδα, αφού με βάση την απόδοση της στο Β΄μέρος, εδικαιούτο, τουλάχιστον, την ισοπαλία.
Στο Α΄ημίχρονο, η Κοζάνη άσκησε μια φοβερή πίεση στην Καστοριά, της οποίας, η αμυντική γραμμή με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο, κατάφερε να ανταπεξέλθει. Μία, όμως, άτυχη στιγμή, έδωσε την ευκαιρία στην γηπεδούχο ομάδα να προηγηθεί στο σκορ, με το αυτογκόλ του Γκέγκα. Έτσι στο 1΄ η σέντρα από τα δεξιά για τους γηπεδούχους, πέρασε, χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στον Κοσμίδη. Στο 5′ φάουλ, από τα δεξιά, για την Κοζάνη, πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 6΄ το σουτ του Μανακίτσα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης. Στο 9΄ φάουλ, από τα αριστερά, για την Κοζάνη, μπλόκαρε ο Κοσμίδης.
Στο 10΄ ο Γκέγκας γύρισε προς τον Κοσμίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Καστοριάς (1-0). Στο 14΄ ένα φάουλ έξω από την περιοχή για τους γηπεδούχους πέρασε ελάχιστα ψηλά άουτ. Στο 15΄ μια γρήγορη αντεπίθεση για την Κοζάνη, σταμάτησε με την υπόδειξη του βοηθού σαν οφ σάιντ. Στο 18΄ φάουλ απο τα αριστερά για την Κοζάνη έδιωξε η άμυνα. Στο 28΄το σουτ του Σβίρου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης, Στο 37΄ ένα σουτ για τους γηπεδούχους πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 43΄ , ωραία εναλλαγή παιχνιδιού, από τον Μανακίτσα προς τον Σβίρο, αλλά η σέντρα του τελευταίου, εξουδετερώθηκε από την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 45΄ η σέντρα σουτ του Χασάι, από τα δεξιά, έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Η Καστοριά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε ψηλά κι έχασε ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 47′ ,μετά από πίεση, ο Tarelli έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έπεσε, μετά από διεκδίκηση αντιπάλου, αλλά ο ρέφερι της συνάντησης έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι. Στο 49΄ ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα και στην επιστροφή της μπάλας ο Μαντώς έπιασε σουτ ψηλά άουτ. Στο 64΄ μετά από πίεση και κλεψιμο της μπάλας, ο Σαββόπουλος πλάσαρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70΄ ωραίο κλέψιμο του Σαββόπουλου, αλλά το πλασέ του, από τα αριστερά, κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 74΄ ο Παναγιωτίδης έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, αλλά τη σέντρα του, απομάκρυναν οι αμυντικόι σε κόρνερ. Στο 78΄ το σουτ του Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Στο 80΄ ωραία πίεση και κλέψιμο του Σαββόπουλου, ο οποίος έκανε την σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Μηλιάτη έφυγε άουτ. Στο 88΄ ωραίο συνδυασμός Κυριακού και Πάλλα, το σουτ του τελευταίου έφυγε αρκετά άουτ.
🏆 Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας,
⚽️ Κοζάνη 🆚️ Καστοριά 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
🏟 Δ. Γ. Κοζάνης
📅 29/10/2022
⏰ 16:00
Οι συνθέσεις:
ΚΟΖΑΝΗ: Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Κούφας, Πάτας, Μπακάλης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Κάνουλας, Βοριαζίδης, Αποστολίδης.
Έπαιξαν επίσης και οι Γ. Μπίντσης, Μωυσιάδης, Τσώτσος, Μπάρο, Γιαλαμίδης, Ν. Μπίντσης, Στόιος, Ίσακσον, Αντάμης, Παπανικόπουλος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Tozzo, Ελευθεριάδης, Δινοβίτσης, Μαντώς (56΄ Μηλιάτης), Χασάι, Γκέγκας (56΄ Σαββόπουλος Ευαγ.), Πάλλας, Tarelli (56΄ Κυριακού), Μανακίτσας (56΄ Παναγιωτίδης).

Back to top button