Καστοριά

Διευθυντής 3ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς: «Μόνο συγχαρητήρια στους μαθητές του ΕΠΑΛ»

Μετά την πληροφόρηση μου για την εκδήλωση διαμαρτυρίας και προβολής αιτημάτων από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς, έχω να επισημάνω τα εξής.

Αρχικά νοιώθω απερίγραπτα θετική έκπληξη για τον υπέροχο τρόπο προβολής και διεκδίκησης των αιτημάτων.

Αισθάνομαι γεμάτος ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όταν νεαροί μαθητές αγωνίζονται για την προστασία του σχολείου τους και την βελτίωση των συνθηκών σπουδών τους και της ποιότητας της εκπαίδευσης τους με έναν τόσο σπουδαίο τρόπο.

Θεωρώ πως προσέφεραν  ένα αξιοθαύμαστο παράδειγμα για όλους μας, σχετικά με τους τρόπους που μπορούμε να κάνουμε γνωστές τις ανάγκες μας κα να προβάλουμε τα αιτήματα μας.

Είμαι σίγουρος πως τα αιτήματα τους εισακουστήκαν από τους αρμόδιους φορείς και έκαναν όλους μας συμμέτοχους στις διεκδικήσεις τους.

Αρχικά, νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ τον διευθυντή του σχολείου Ταμήλια Αλέξανδρο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για την προσφορά τους στην μόρφωση των μαθητών τους. Κυρίως όμως θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς για το ήθος τους τον πολιτισμό τους και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Όλοι τους τιμούν τον χώρο της εκπαίδευσης, μας δίνουν ελπίδα και κουράγιο να συνεχίζουμε.

Ο διευθυντής του 3ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς

Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Αποχή από τα μαθήματα έκαναν οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Καστοριάς βρίσκοντας όμως αφορμή να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο αυτό (φωτογραφίες)

 

Back to top button