Καστοριά

Ξαναδραστηριοποιείται η Λέσχη 4Χ4 Καστοριάς

Έξι χρόνια πέρασαν από την τελευταία επίσημη εκδήλωση της Λέσχης 4Χ4 Καστοριάς κι από τότε παρέμεινε ανενεργή.
Η σελίδα μας στο fb  μας θυμίζει έστω και αμυδρά, το ότι υπήρχε μια ομάδα Καστοριανών που ασχολούνταν με το 4χ4 και ότι συνεπάγεται αυτό σε βόλτες , εκδηλώσεις , εκδρομές και πολλά άλλα.
Κατά διαστήματα ακούγονταν κάποιες φωνές που ήθελαν την επαναδραστηριοποίηση αυτής της λέσχης και το τελευταίο διάστημα παλιά μέλη αλλά και νέοι φίλοι.
Μετά από τη χθεσινή συνάντηση 10 πρώην μελών και φίλων της τετρακίνησης του νομού , αποφασίστηκε να ξαναδραστηριοποιηθεί η λέσχη μας!
Η διαφορά σε σχέση με πριν 6 χρόνια είναι ότι δεν θα υπάρξει αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας με 5μελές , πρακτικά και συνδρομές αλλά η λειτουργία της ως ομάδα που αγαπά την τετρακίνηση και ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται προς όφελος όλων και του νομού μας!
Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για συναντήσεις , εξορμήσεις και άλλα και θα συμμετέχουν όλοι στο μέτρο του δυνατού όποτε είναι αυτό εφικτό.
Η λέσχη-ομάδα μας θα είναι ανοιχτή προς όποιον και όποια θέλει να συμμετάσχει στις δράσεις της. Ελάτε να γνωριστούμε σε μια από τις επόμενες συναντήσεις μας!
Επόμενη συνάντηση μας την Τετάρτη 30/11 και ώρα 21:00 στο καφέ Βόρεια (πλατεία Βαν Φλιτ).
Καλή μας επανεκκίνηση με πολλά χωμάτινα – ορεινά χιλιόμετρα!
Μείνατε συντονισμένοι!
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

 

Back to top button