ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Καστοριάς

Την Τετάρτη 14.12.2022 το σχολείο μας ύστερα από πρόταση του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς συμμετείχε με ομάδα μαθητών του στη δραματοποίηση του παραδοσιακού παραμυθιού ο Κατσιμιτσιράκος.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η κ. Μαρία Μουστάκα, Διευθύντρια στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Καστοριάς. Οι μαθητές δούλεψαν σκληρά υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών τους κ. Βασιλικής Τρύφου και Χριστίνας Νικολάου.

Το Μουσικό Γυμνάσιο και ομάδα μαθητών από το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς πλαισίωσαν την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους:

Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών και ιδιαίτερα την κ. Νίνα Μπουρλή για την έμπρακτη αγάπη τους προς τους μαθητές μας.

Την κ. Μαρία Μουστάκα για τις σκηνοθετικές της οδηγίες και την όλο μεράκι μετατροπή του παραμυθιού σε θεατρικό δρώμενο.

Το ΙΕΚ Καστοριάς και συγκεκριμένα τις σπουδάστριες και τις υπεύθυνες καθηγήτριες της Ειδικότητας Αισθητικός Τέχνης και Μακιγιάζ που έδωσαν με το μακιγιάζ τους επαγγελματική χροιά στη παράστασή μας.

Το Μουσικό Γυμνάσιο, την Διευθύντρια κ. Βαρβάρα Μπελερή και τον μουσικό κ. Κωνσταντίνο Ταμβάκη για την άψογη συνεργασία.

Τον κινηματογράφο Cinema Ολύμπιον και τον κο Ζακ Ελιάου για την φιλανθρωπική του χειρονομία να μας παραχωρήσει δωρεάν την μεγάλη αίθουσα αλλά και την ολόκαρδη φιλοξενία του στις καθημερινές μας πρόβες.

Την κ. Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου που μας μίλησε για την αξία του παραμυθιού.

Την κ. Θωμαή Λιώγανου με τα παραδοσιακά καστοριανά της που μας μετέφερε σε μια άλλη εποχή

Ευχαριστούμε όλους μικρούς και μεγάλους ξεχωριστά τον καθένα σας για την παρουσία σας που μας τίμησε με το παραπάνω. Το χειροκρότημα, η αγάπη σας μας παρακινούν και μας ενθαρρύνουν να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο.

 

 

 

Back to top button