Καστοριά

Κλινικά φροντιστήρια από το Νοσοκομείο Καστοριάς σε νοσηλευτές (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή νοσηλευτριών/ων διοργανώθηκαν κλινικά φροντιστήρια από την Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, τη Δευτέρα 19/12/2022 στον χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέματα :
Αποτελεσματική επικοινωνία και διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο της υγείας.
Εισηγήτρια η κ. Πέγιου Αγγελική, ΤΕ Νοσηλεύτρια, Διευθύντρια στην Δημόσια Υγεία της 4ης ΥΠΕ
Ο ρόλος των νοσηλευτών στον πόλεμο.
Εισηγήτριες η κ. Κωνσταντία Κοτσάνη MSc, TE Νοσηλεύτρια στο Ιατρείο Εργασίας Π.Γ.Ν ΑΧΕΠΑ Ειδικότητα Παιδιατρικής Νοσηλευτικής Εξειδίκευση στη Καρδιοχειρουργική NJ, USA και η κ. Δέσποινα Τόκου MSc, TE νοσηλεύτρια στο ΚΥ Αγίου Νικολάου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ κ. Έφη Βασιλειάδου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας κ Γεώργιος Μπαλιόζογλου
Η διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Γρηγόρης Χάτσιος δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για την πρωτοβουλίας τους, τις εισηγήτριες για τα υψηλού επιπέδου βιωματικά εργαστήρια, τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και να ευχαριστήσω την Κοσμητεία και το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου για την φιλοξενία”. 

 

 

 

Back to top button