ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου «Βασίλειος Δόικος» (φωτογραφίες – βίντεο)

Στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
Μια ζεστή και γεμάτη θετικής ενέργειας και μουσικής βραδιά, που συμμετείχαν παιδική και χορωδία ενηλίκων του σωματείου και χάρισαν στους ακροατές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες ,που σχετίζονται με μεγάλη αυτή γιορτή.
Αφήγηση των κειμένων, που έχει γράψει κυρία Άννα Τσεβεκίδου ανέλαβαν και με πολύ ζωντάνια και χιούμορ εκτέλεσαν η Μαρία Μουστάκα και η Βάσο Ζαρογιάννη .
Το πρόγραμμα παρουσίαζε Ευθυμία Γεωργιάδου. Με το μαντολίνο κόσμισε την εκδήλωση η Δέσποινα Μπούσιου. Μεγάλη έκπληξη ήτανε η συνοδεία των χορωδιών στο πιάνο από τον μικρό Χρίστο Ελευθεριάδη και την Χριστίνα Γκασπαρίδου , όπως και οι μέλη της παιδικής χορωδίας, που έπαιζαν κρουστά όργανα..Ακούστηκαν κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε 3 γλώσσες .Συγκίνησε με το σόλο στο τραγούδι Hallilugiah η Χρυσάνθη Σαββίδη.
Στο τέλος της βραδιάς όλοι συμμετέχοντες και επισκέπτες κεράστηκαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες, που χορήγησε η κυρία Χαρούλα Κοράκλη – Πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος κοινότητας Καστοριάς.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βασίλειος Δοικος» σας εύχεται καλές γιορτές και καλή χρονιά!

 

Back to top button