ΕκδηλώσειςΚαστοριά

«8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς έως 8 Ιανουαρίου 2023

«8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς από 1 έως 8 Ιανουαρίου 2023

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου

Ο κλόουν Πέτρος μεταμφιέζεται σε «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ» και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους στη Μαγική Λιμνοπολιτεία, ώρα 12:00

 Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

«Μια Απίθανη Πρωτοχρονιά» παράσταση θεάτρου σκιών στο θεματικό πάρκο “Μαγική Λιμνοπολιτεία”, ώρα 18:00.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

– Διαδραστικό πρόγραμμα με τον ανιματέρ-κλόουν Λένιο Καραμελένιο σ’ένα θεαματικό Bubble Show, στο θεματικό πάρκο “Μαγική Λιμνοπολιτεία”, ώρα 12:00 (μεσημβρινή).

– Παιδικό καρναβαλικό party στο θεματικό πάρκο “Μαγική Λιμνοπολιτεία”, ώρα 17:00. Πλαισιώνουν: performer από moving creatures company.

Παρασκευή 6 (Θεοφάνεια) & Σάββατο 7 Ιανουαρίου (Άι-Γιαννιού)

“Καστοριανά Ραγκουτσάρια”

Μπουλούκια καρναβαλιστών στους δρόμους της πόλης.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου (Πατερίτσα) “Καστοριανά Ραγκουτσάρια”

Παρέλαση Ραγκουτσαριών, ώρα έναρξης 14:00.

Αφετηρία: αύλειος χώρος Δημαρχιακού Μεγάρου και μέσω της οδού Μητροπόλεως στην πλατεία Ομονοίας, με κατάληξη στην πλατεία «Αφοί Εμμανουήλ» (συνοικία Ντολτσό).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

-Προραγκουτσαρίσιο αντάμωμα με φαΐ, ποτό και μουσική από την ομάδα Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ. (Χαβαλέδες Ερασιτέχνες Καστοριανοί Τσιπουροπαραγωγοί) στην πλατεία Ομονοίας, ώρα έναρξης 16:30.

-“Γιορτή Μητροπόλεως 2023” από τον σύλλογο « Τσαρσί» στην οδό Μητροπόλεως 88 με πολύ μουσική και τη συνοδεία ορχήστρας χάλκινων πνευστών και SPECIAL GUEST THE SIDESHIFTER : Balkan and World Underground Fusion, με προσφορά εδεσμάτων με  συνταγές των Βαλκανίων, μαγειρεμένες,  από τον  “Messi” του catering executive chef street food magister Nikos_Tsernos, ώρα 20:00

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

-Γιορτή Φασολάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απόζαρι στην ομώνυμη πλατεία, ώρα 11:00π.μ.

-Μουσική πατινάδα από τον Καρναβαλικό Σύλλογο «Τα Καστοριανά Μπουλούκια». Τοποθεσίες εκκίνησης: 1ο μπουλούκι εμπορικό κέντρο, 2ο μπουλούκι πλατεία Ειρήνης, 3ο μπουλούκι Νότια παραλία (στο ύψος Μ.Αλεξάνδρου & Ορέστου) με κατεύθυνση τον αύλειο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου και στη συνέχεια μέσω της οδού Μητροπόλεως την πλατεία Ομονοίας. Κοινή ώρα εκκίνησης 19:30.

– 7ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στην πλατεία Παναγίας Κουμπελίδικης (Ιστορικό κέντρο Καστοριάς) από τον «Σύλλογο Τσαρσί»

Συμμετέχουν:

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ WEST MACEDONIA

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΙΜΤΣΙΟΥ KASTORIA

BOJAN KRSTIC ORKESTAR SERBIA

ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ ATHENS

SPECIAL GUEST

THE SIDESHIFTER : Balkan and World Underground Fusion

Για πρώτη φορά στην εκδήλωση, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ξεχωριστές γεύσεις, με συνταγές των Βαλκανίων, μαγειρεμένες από τον “Messi” του catering executive chef street food magister Nikos_Tsernos

Ώρα προσέλευσης 7:00μμ..

 

 

 

 

Back to top button