Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Βάγγελης Παπαδόπουλος για τη νέα παρουσιάστρια του αργείτικου καρναβαλιού Χρύσα Κοσμίδου (βίντεο)

Η δημοσιογράφος από το Άργος Ορεστικό και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο ΔΙΚΤΥΟ1 Χρύσα Κοσμίδου ανέλαβε από φέτος την παρουσίαση της παρέλασης του Αργείτικου Πρωτοχρονιάτικου Καρναβαλιού, σε συνέχεια του Βαγγέλη Παπαδόπουλου μετά από 17 χρόνια! Ο ίδιος μετά την παρέλαση σχολίασε:
“Οφείλω να συγχαρώ θερμά την συνάδελφο Χρύσα Κοσμίδου που συνεχίζει την παρουσίαση στο μοναδικό σε όλη την Ελλάδα έθιμο, του Αργείτικου Πρωτοχρονιάτικου Καρναβαλιού.
Ο λόγος μου αυτός δεν είναι τυπικός, καθώς είχα την ευκαιρία να την παρακολουθήσω για αρκετή ώρα και παρατήρησα ότι αμέσως έδωσε το δικό της στίγμα και την αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Μάλιστα αρκετές φορές αναρωτήθηκα αν ήμουν τόσο καλός κι εγώ αν όχι όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον την πρώτη μου φορά που είχα πεθάνει από το άγχος!

Να ξέρετε όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ότι το έργο αυτό μόνο απλό δεν είναι αφού ο παρουσιαστής είναι εκείνος που πρέπει να δίνει τόνο συνέχεια, καθ’ όλη την διάρκεια της παρέλασης, να φροντίζει να μην κάνει ”κοιλιά” το θέαμα και παράλληλα να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στην τεκταινόμενη σάτιρα και ακόμα να δώσει λόγο όπου πρέπει αποφεύγοντας τυχόν παρεξηγήσεις.
Σε όλα αυτά η Χρύσα αντεπεξήλθε με τρόπο μοναδικό και είναι άξια κάθε συγχαρητηρίων!
Χρύσα Ολόψυχα μπράβο σου και καλή συνέχεια σε όσο εσύ θελήσεις να δίνεις τόνο και κέφι στο ξεχωριστό έθιμο της πόλης μας!”

Στο βίντεο ένα απόσπασμα από τα λίγα λόγια που είπε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο Αργείτικο Καρναβάλι που παρουσίαζε για 17 συνεχόμενα έτη:

ditikostipos.gr

Η παρέλαση του Αργείτικου Καρναβαλιού (βίντεο)

Μέγα φωτορεπορτάζ από το Αργείτικο Καρναβάλι

 

Back to top button