ΕκδηλώσειςΕλλάδαΚαστοριά

Στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Το φλουρί έπεσε στους Καστοριανούς (φωτογραφίες – βίντεο)

Η εκδήλωση της κοπής πίτας-χοροεσπερίδας της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης είχε μεγάλη επιτυχία. Ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.Δαυΐδ,παρέστησαν ο Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας,Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης,Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας,Άννα Ευθυμίου,ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι πρώην Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, Ανδρέας Λεούδης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Μιχάλης Παπανούσης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων κλπ.,
Στην εκδήλωση επικράτησαν χαρά και κέφι.Ιδιαίτερο τόνο έδωσαν το σαξόφωνο στην αρχή και η ορχήστρα με κυρίαρχο μουσικό όργανο την γκάιντα στο τέλος.
Το φλουρί έπεσε στον Σύλλογο Καστοριανών Θεσσαλονίκης «ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ»,
Ο κ. Τζηκαλάγιας δήλωσε για την εκδήλωση: “Αξίσουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Θανάση Μιχαηλίδη και τον Γ.Γραμματέα Γιώργο Γιαννούλη”.

 

Back to top button