ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το ανδρικό τμήμα του συλλόγου έκοψε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας μετά τον αγώνα με τον Όλυμπο Κορδελιού.
Παρόντος του προέδρου, του ΔΣ, του προπονητή και των παικτών δόθηκαν οι ευχές για υγεία, ευτυχία και καλό υπόλοιπο στην φετινή αγωνιστική χρονιά στους πρωταγωνιστές της ομάδας, χωρίς τραυματισμούς.
Το φλουρί της πίτας έτυχε ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του συλλόγου, Άκης Γεωργαντάς, ο οποίος παρέλαβε και το δώρο του, μια δωροεπιταγή από τα καταστήματα οπτικών Κάτανας.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται στον τυχερό της ομάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και καλοτυχία.
Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα εστίασης Καθ’ οδόν στην Μεσοποταμία Καστοριάς για την παράθεση του γεύματος στην ομάδα, τα καταστήματα οπτικών Κάτανας για την στήριξη στην φετινή χρονιά αλλά και για το δώρο στην πίτα!
Παράλληλα ευχαριστούμε τον δήμαρχο Καστοριάς, κ. Γιάννη Κορεντσίδη και τον Δήμο, αλλά και τους κύριους Φουλιρά, Αλεξανδρίδη και Παπαδόπουλο για την παρουσία τους στην εκδήλωση κοπής της πίτας!
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 

 

 

Back to top button