ΚαστοριάΠρόσωπα

Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι ζηλιάρα, υποφέρω στις σχέσεις μου» (βίντεο)

Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως αποφάσισε από τη Νοσηλευτική σχολή που σπούδαζε να ξεκινήσει να εργάζεται στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια στην τηλεόραση
«Είμαι ζηλιάρα στις σχέσεις μου. Είμαι πάρα πολύ κτητική, υποφέρω. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Όταν είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη επικρατεί αυτή η κτητικότητα, θέλω ο άλλος να είναι ολόδικος μου. Δεν μπορώ να περάσει άλλη σκέψη από τη ζωή μου. Είχα έναν πρώην σύντροφό μου που μετρούσα τις ελιές του και του έλεγα “είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω στο σώμα σου. Είχε αρκετές ελίτσες…» αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη.
Οι επιδόσεις της στις πανελλήνιες δεν την ευνόησαν και την έστειλαν στη Νοσηλευτική σχολή στη Λάρισα. Εκεί ήρθε κοντά στην τηλεόραση για πρώτη φορά: «Όταν σπούδαζα Νοσηλευτική παρουσίαζα μία εκπομπή σε ένα τοπικό κανάλι αλλά δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω παρουσιάστρια. Όταν έκανα πρακτική στη νοσηλευτική είδα ότι εγώ δεν το αντέχω», πρόσθεσε για τον λόγο που δεν ακολούθησε ποτέ τις σπουδές της στον επαγγελματικό στίβο.
Τότε είχε μια σχέση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο: «Είχα μια μεγάλη σχέση στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ αλλά δεν ερχόταν η πρόταση και από αντίδραση έφυγα για την Αθήνα», οπότε αυτή ήταν η ευκαιρία της για να ξεκινήσει να δουλεύει εντατικά στα μέσα ενημέρωσης αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Mad.

newsbomb.gr

 

Back to top button