ΑθλητικάΚαστοριά

Το τσίκνισαν οι παίκτες της Καστοριάς, χάρη σε χορηγό από την Κύπρο! (φωτο)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς.
Ο φανατικός φίλος της ομάδας Νίκος Θεοδώρου που βρίσκεται και κατοικεί μόνιμα στη Λευκωσία, θέλησε να προσφέρει στους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας ένα εορταστικό γεύμα με κρεατικά, από το γυράδικο PRESTIGE του Γιώργου και της Κατερίνας Παπαβασιλείου, με τους οποίους συνδέεται με πολύχρονη φιλία. Η κίνηση αυτή του Νίκου Θεοδώρου αποτέλεσε για τους ποδοσφαιριστές μας, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη,
Έτσι μετά από συνεννόηση που είχε με τον φίλο της ομάδας Στράτο Μορφίδη, δόθηκε το ραντεβού, όπου ετοιμάστηκαν τα γεύματα-πακέτα, που αποτελούνταν από δύο σάντουιτς με πίτα-γύρο, μια (1) μερίδα πατάτες κι ένα ποτό της αρεσκείας του καθενός. Την διοίκηση σε αυτή την όμορφη χειρονομία του κ. Θεοδώρου, εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Τζιάρας, ενώ το παρόν έδωσε και ο προπονητής κ. Χάρης Βοριαζίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ο κ. Θεοδώρου, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Ασπρονέρι (Σκραπάρι), του Άργους Ορεστικού, έστειλε στους παίκτες της Καστοριάς, το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:
«Λεβεντόπαιδα παίχτες, έχετε την τιμή να αγωνίζεστε στην ιστορικότερη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδος. Η Καστοριά είναι οι αναμνήσεις των γονιών σας, είναι τα παιδικά μας χρόνια και ο πρώτος μας αληθινός Έρωτας. Για όσο καιρό φοράτε αυτήν την φανέλα, κάντε και δώστε και την ψυχή σας για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Το μυστικό της επιτυχίας και της νίκης είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ. Καστοριά Βασίλισσα Ξανά. Ζήτω η Νίκη. Σας χαιρετώ με δάκρυα χαράς στα μάτια μου. Νίκος Θεοδώρου, από Ασπρονέρι Άργους Ορεστικού και τώρα Λευκωσία – Κύπρος».

 

 

Back to top button