Καστοριά

Χρήστος Μαρινέλης: “Λεφτά υπάρχουν γι’ άλλους, αλλά όχι για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στρατιωτικούς” – Συνέντευξη στον Πάρη Καρβουνόπουλο (βίντεο)

Η κυβέρνηση θέλει να δώσει 2 εκ. ευρώ σε κάθε εκδότη, αλλά δεν έχει λεφτά για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣ Χρήστος Μαρινέλης σε συνέντευξη του στο militaire.gr και το δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο, μιλά για τα λεφτά που υπάρχουν γι’ άλλους, αλλά όχι για τις Ελληνίδες και Έλληνες στρατιωτικούς, καθώς και για το νόμο του ΥΠΕΘΑ που δεν επίλυσε φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ.

Η ελληνική κυβέρνηση ζητά έγκριση από την ΕΕ για να ενισχύσει τους εκδότες με 2.000.000 τον καθένα! Την ίδια ώρα δεν βρίσκει λεφτά για τους στρατιωτικούς τους οποίους προσπαθεί να κοροϊδέψει με νυχτερινές αποζημιώσεις των 2,20 ευρώ την ώρα και πλεύσιμα στο Στόλο που παρουσιάζονται από κάποιους ως …μέγιστη παροχή!

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Χρήστος Μαρινέλης εντόπισε το …αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης προς την ΕΕ. Ζητά όχι μόνο να παραταθεί η ενίσχυση των εφημερίδων λόγο αύξησης κόστους του χαρτιού και των μεταφορικών, αλλά διεκδικεί την αύξηση της ενίσχυσης ανά εκδότη από τις 500.000 ευρώ που ήταν στα 2.000.000 ευρώ.

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπάρχει… δημοσιονομικός χώρος, εκτός αν πρόκειται για εξοπλισμούς που δεν φέρνουν ούτε 1 ευρώ συμμετοχής στην ελληνική οικονομία.

militaire.gr

 

 

 

Back to top button