ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στον Παναργειακό & συλλυπητήρια (φωτογραφίες)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyxmgF7vXNxYZb_57Fglm54YjPUbzBzFSCaLuNed9tNny6XU1A3zC1hCB3OIRHAopaEOSb213pSB-ixI1yzKyvG2fpLXo64mcN7vGA0ZcCGJkPgPx7njsbv4c3px61djAKdf7FpUq13Z1KP0DGFDRD4bHqxUV4VoWaoxXQxbu14PTYmDkrwzIl7TYU/s1309/IMG_7075.JPG

Σε μια μέρα εθνικού θρήνου και πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ψυχών, η προπόνηση της ομάδας του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ξεκίνησε κάπως διαφορετικά.

Η διοίκηση της ομάδας κρίνοντας απαραίτητη μια πρώτη επαφή των άμεσα συμμετεχόντων σε αγώνες και προπονήσεις, διοργάνωσε την εκμάθηση των βασικών αρχών καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή σε μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προπονητές καθώς και γονείς των παιδιών των ακαδημιών που παρεβρέθησαν στο γήπεδο.

Το ρόλο του διδάσκοντα ανέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασιλάκης, εκπαιδευμένος στην παροχή πρώτων βοηθειών με επιπλέον εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ και στη χρήση απινιδωτή. Το ρόλο του θύματος ανέλαβε ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης ποδοσφαιριστής των Rossoneri ενώ μικροί και μεγάλοι αθλητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

H διοίκηση της ομάδας ποντάροντας στη συνολική και καθολική εκπαίδευση των μελών του σωματείου ως στάση ζωής, θέλησε να τονίσει πέραν του μαθήματος, την αξία του εθελοντισμού ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές.

Mε το πέρας του μισάωρου μαθήματος, ξεκίνησε κανονικά η προπόνηση της ομάδας εν ‘όψει του  εκτός έδρας αγώνα στην Πεντάβρυσο το προσεχές Σάββατο.

Σύσσωμος ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σημερινού δυστυχήματος και εύχεται να μην ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός με απώλεια ανθρώπινων ζωών.

panargiakosfc.blogspot.com

Back to top button