ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήριο και συγχαρητήρια της Καστοριάς


Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς ευχαριστεί, για μια ακόμη φορά, τους φιλάθλους της ομάδας μας, για τη θερμή συμπαράσταση τους και την υποδειγματική τους συμπεριφορά, στο σημερινό παιχνίδι.
Όλοι εσείς οι φίλαθλοι μας, αποτελείτε τον 12ο παίκτη της ομάδας μας και σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας, μέχρι το τέλος για την επίτευξη του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική».
———————————————————————————–
Συγχαρητήρια της Καστοριάς, για την διαιτησία του αγώνα της με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς θεωρεί υποχρέωση της να συγχαρεί και δημόσια την ρέφερι κ. Πίγγιου Ειρήνη (Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας) και τους βοηθούς κ.κ. Τσιάντα Δημήτριο (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) και Μπέκα Κωνσταντίνο (Ε. Π.Σ. Ημαθίας), για την άριστη διαιτησία τους, στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας, με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.
Και οι τρεις τους, με τις άψογες αποφάσεις τους, έδειξαν πως διευθύνεται σωστά ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και σίγουρα τέτοιου είδους διαιτησίες λειτουργούν προς όφελος του Ελληνικού ποδοσφαίρου κι αποτελούν το κίνητρο για την παρουσία περισσότερου φίλαθλου κόσμου στα γήπεδα.

Back to top button