Άργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριά

Η Μαρία Νάτσιου στον ΟΚΑΝΑ (φωτογραφίες)

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ν.Δ. κ. Μαρία Νάτσιου, τον Συντονιστή Διαγραμματιακού Οργάνου κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τους Αναπλ. Γραμματείς Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.κ. Βασίλης Φρανκ Γκουτμάχερ & Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή την Αναπλ. Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κ. Βησσαράκη Όλγα, και τον Περιφ. Συντονιστή κ. Ηρακλής Μαρκουίζος, πραγματοποίησε επίσκεψη ενημέρωσης στον Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ
Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθανάσιος Θεοχάρης ανέπτυξε τις πτυχές του κυβερνητικού έργου ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για το τεράστιο κοινωνικό
έργο που έχει πραγματοποιηθεί, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ίδρυση των χώρων εποπτευόμενης χρήσης στην πόλη της Αθήνας, τη λειτουργία “Κέντρων Ημέρας” στις πόλεις του Ιλίου και της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην πόλη του Πειραιά, τα “Πολυδύναμα Κέντρα Α’ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας” στις πόλεις της Τρίπολης, της Πρέβεζας, του Αγρίνιο και του Βόλου.
Επίσης το κλιμάκιο ενημερώθηκε για τα ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο υγειονομικό προσωπικό, καθώς και για δράσεις που αφορούν τη Γονεϊκή Στήριξη και Προστασία Εξαρτημένων σε δομές του Οργανισμού στην πόλη της Πάτρα, κ.α. δράσεις οι όποιες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης Κυβερνητικού έργου.
Επιπρόσθετα έγινε αναφορά για την
εκπαίδευση στελεχών Άμεσης στις Α’ Βοήθειες σε εργαζόμενους στην Πόλη της Θεσσαλονίκης.
Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νάτσιου Μαρία ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Θεοχάρη Αθανάσιο, τόσο για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, όσο και για την εξαιρετική δουλειά που έχει πραγματοποιηθεί κατά τη θητεία του ως Προέδρου, καθώς των συνεργατών και στελεχών του Οργανισμού ως προς την υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδιασμού στον ευαίσθητο κοινωνικό τομέα της υποστήριξης εξαρτημένων συνανθρώπων μας.

 

Back to top button