ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Tennis Europe: Ημιφιναλίστ στα Τίρανα Σιδεράκος και Γακόπουλος

Μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Διεθνούς Τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στα Τίρανα πραγματοποίησαν οι Ραφαήλ Γακόπουλος και Θησέας Σιδεράκος στο διπλό, ενώ μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν στο μονό οι Γακόπουλος και Αλέξανδρος Αυγέρης.

Πολύ καλές παρουσίες είχαμε από τους Έλληνες αθλητές που εκπροσώπησαν τα χρώματα της πατρίδας μας αυτή την εβδομάδα στα Τίρανα της Αλβανίας και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα 14άρια της Tennis Europe (Category 3), στα σκληρά γήπεδα του National Sport Park.

Στο διπλό, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά οι Ραφαήλ Γακόπουλος και Θησέας Σιδεράκος, που κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Denis Gaba και Michael Gooshchin με 6-2, 6-1, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Luka Lukovac και Matej Popov, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και στα ημιτελικά, αλλά ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Edoardo Gallo και Marco Meacci με 6-4, 7-5. Στο 2ο σετ οι δυο Έλληνες τενίστες είχαν προηγηθεί με 4-3 και με 5-4 και ήταν γενικά πολύ κοντά στο να στείλουν το ματς σε super tie-break.

Στα μονά ο Γακόπουλος και ο Αλέξανδρος Αυγέρης έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, πετυχαίνοντας από δυο νίκες στο κυρίως ταμπλό.

Ο Γακόπουλος ξεκίνησε από τα προκριματικά, όπου κέρδισε τον Ιταλό Riccardo Bogdan Pastrav με 4-6, 6-3, 10-3. Στη συνέχεια ξεπέρασε στο κυρίως ταμπλό τα εμπόδια του Βούλγαρου Aleksanar Konstantinov με 7-5, 6-2 και του Σκοπιανού Matej Popov (No.3 ταμπλό) με 6-1, 6-4, πριν ηττηθεί στην 8άδα από τον Σλοβάκο Jozef Karas, No.5 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

 Συνέχεια στο tennisnews.gr

Back to top button