Καστοριά

Θέλεις κι εσύ να χάσεις τα κιλά που πήρες το Πάσχα; (της Ιωάννας Κοτοπούλου)

Το Πάσχα είναι μια περίοδος όπου πολλοί άνθρωποι, παίρνουν παραπάνω κιλά λόγω της υπερκατανάλωσης τροφών πλούσιων σε θερμίδες που ακολουθεί μετά την περίοδο της νηστείας.
Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς θα τα χάσετε πριν έρθει το καλοκαίρι.
Τα παραπανίσια αυτά κιλά, είναι παροδικά και θα χαθούν εύκολα, εφ’ όσον ακολουθηθεί ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης γιατί ακόμα δεν έχει προλάβει ο οργανισμός να τα αφομοιώσει και έτσι ακολουθώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής μπορούν να χαθούν εύκολα και μόνιμα, και φυσικά γυμναστική ο συνδυασμός αυτός είναι το μαγικό φίλτρο για γρήγορη απώλεια βάρους..
Τα κιλά αυτά δεν θα πρέπει να πανικοβάλλουν κανένα και δεν χρειάζεται να οδηγούμαστε σε στερήσεις, οι οποίες τελικά έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά και μπορεί να δημιουργήσουν ακόμα και προβλήματα υγείας.
Τι να κάνεις
1.Πολλά μικρά γεύματα: Αυτή η μέγεθος θα σας βοηθήσει να «ξεγελάσετε» τον οργανισμό, θα σας κάνει να νιώστε πλήρεις και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας. Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο στην διάθεση σας κατά την διάρκεια την μέρας μπορεί να πάρετε ένα συμπλήρωμα διατροφής δίνοντας έμφαση στην πρωτεΐνη.
2.Προτιμήστε Άφθονες Σαλάτες για κυρίως γεύματα με πολλά φρούτα και λαχανικά τα οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βοηθούν στην απώλεια λίπους και έχουμε την αίσθηση του Κορεσμού..
3.Αερόβια άσκηση: Η αερόβια άσκηση μπορεί, μαζί με την κατάλληλη δίαιτα, να επιταχύνει την όλη διαδικασία απώλειας βάρους, επιλέξτε τον τύπο που σας αρέσει όπως τρέξιμο, p90x POWERFIT30 προσπαθήστε να ασκείστε σε μέτρια ένταση περίπου 30-40 λεπτά την ημέρα .
4.Περιορίστε το αλκοόλ και τα αναψυκτικά: Οι υγρές θερμίδες είναι χειρότερες καθώς αποθηκεύονται όλες στην κοιλιακή χώρα, οπότε για ένα διάστημα θα πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση.
5.Άφθονο νερό τουλάχιστον 3 λίτρα νερό με 1 βιταμίνη C η οποία θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε και θα σας βοηθήσει να έχετε την απώλεια βάρους και φυσικά θα απαλλαγείτε από την κατακράτηση.

Back to top button