Καστοριά

Ο αδερφός του Αγαθάγγελου Σίσκου: “Ξέρει ο θεός την αλήθεια του καθενός”

Απάντηση στα τοπικά site
Και σε κάθε είδους κακόβουλων άρθρων και σχολίων…
Η τιμή οι αρχές το κύρος και οι βάσεις μίας οικογένειας είναι γνωστές και σταθερές εδώ και χρόνια…όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο εν μέσω διακρίσεων τού αδερφού μου και πανελλαδικά αναγνωρισμένες αλλά και από διεθνείς αρχές….
Η συνολική πορεία και ο μόχθος των γονέων μας μέσω του κλάδου της γούνας έχουν πιάσει τόπο και έχει μπει ο λίθος ένας ένας….
Όλα αυτά έχουν γερές και σταθερές βάσεις και οικογενειακά υπάρχουν θεμέλια τα οποία δεν είναι εύκολο να ισοπεδωθούν από τα γκρίζα site ….
Τα θεμέλια αυτά είναι σταθερά και θα συνεχίσουν να είναι σταθερά για να βγει στην επιφάνεια το αληθές της υπόθεσης.
Σεβόμαστε απόλυτα πρώτα απ’ όλα
την πίστη μας ως χριστιανοί ορθόδοξοι και φυσικά τον ιερό θεσμό του οικουμενικού πατριαρχείου… όπου υπηρέτησε το μέλος της οικογένειά μας ο Αγαθάγγελος….για πάνω από μία δεκαετία και μόνον καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι….. Όχι μόνον εγώ αλλά και όσοι έπρεπε να συνεργαστούν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και τον γνώρισαν πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως κληρικό… όσοι είχαν την τιμή..
Ξέρει ο θεός την αλήθεια του καθενός.
Νίκος Σίσκος

Ο αδερφός του Μέγα Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελου Σίσκου: “Ανακριβή, μονταρισμένα και διαστρεβλωμένα βίντεο – Δήθεν συνταρακτικά γεγονότα που φυσικά δεν ισχύουν”

 

Back to top button