Κόσμος

Ταγίπ Ερντογάν: Ακυρώνει επ’ αόριστον όλες τις δημόσιες εμφανίσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την ακύρωση για λόγους υγείας τριών δημόσιων εμφανίσεών του που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

Ο Ερντογάν είχε ήδη διακόψει χθες, Τρίτη, το βράδυ τηλεοπτική του συνέντευξη που μεταδιδόταν απευθείας, λόγω στομαχικών διαταραχών.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τους αδελφούς μας του Κιρίκαλε, Γιοζγκάτ και Σίβας (σ.σ. Σεβάστεια) σήμερα. Ζητώ συγγνώμη από όλους», έγραψε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις περιοχές της κεντρικής Ανατολίας όπου είχε προγραμματιστεί να μεταβεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε ήδη εκφωνήσει τρεις ομιλίες χθες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 14ης Μαΐου, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες.

Ενημέρωση 14:05:

Πιο σοβαρά απ’ ότι φαντάζονταν όλοι φαίνεται να είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό ακυρώνει επ’ αόριστον όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά από συστάσεις των γιατρών του.

ΑΠΕ, Newsit.gr

Back to top button