ΑθλητικάΚαστοριά

Η Αστραπή Μεσοποταμίας για τον τελικό του κυπέλλου

Δυστυχώς η ομάδα μας ηττήθηκε αξιοπρεπέστατα σε δεύτερο συνεχή τελικό με ένα σκορ που ίσως αδικεί την εικόνα του ματς, παρόλα αυτά ήταν μια ήττα με ψηλά το κεφάλι και γεμάτη περηφάνια αφού παίζοντας σαφώς με έναν πιο προπονημένο και γυμνασμένο αντίπαλο μιας κατηγορίας πάνω κατάφερε να παίξει ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο και να απειλήσει αρκετές φορές χωρίς να πάρει κάτι θετικό από το ματς. Γενικότερα στο παιχνίδι η Καστοριά μπήκε για να πιέσει ψηλά και απείλησε 2 καλές φορές με τον Μεϊμαρίδη να αποκρούει εξαιρετικά, στη συνέχεια ένα τυχερό γκολ αφού η μπάλα κόντραρε έβαλε πίσω την ομάδα μας και στη συνέχεια πρώτου συνέλθει δέχτηκε και δεύτερο αυτή τη φορά με ωραία συνεργασία των αντιπάλων. Μετά το 2-0 η Αστραπή πίεσε ψηλά και μετά από ένα κλέψιμο ο Αντωνιάδης σκόραρε και μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας πίστεψε σε ακόμα ένα γκολ είχε τον έλεγχο, προσπάθησε αλλά μετά από ένα φάουλ και μια ασταθής απόκρουση ο αντίπαλος από πλεονεκτική θέση έκανε το 3-1. Έπειτα το παιχνίδι ήταν «χλιαρό» χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες με μια ελαφριά κατοχή της Αστραπής χωρίς να καταφέρει να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Το τελικό 4-1 έγινε μετά από λάθος της άμυνας στο 90+.
Αρχική εντεκάδα: Μεϊμαρίδης🧤, Ξανθόπουλος, Κράτσιος, Τσακλίδης, Παλαιοδήμος, Ψωμιάδης🔄, Αντωνιάδης, Καραμανίδης🔄, Εστιάδης🔄,Σωτηριάδης, Κουσίδης🔄
Αναπληρωματικοί: Κλαζίδης🧤, Πασιώλης🔄, Αμανατίδης🔄, Αθανασιάδης🔄, Μηλιάτης🔄, Παπαθωμάς, Κρομλίδης, Κοχλιάηδης, Παλαιδήμος Κ.
Οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Καστοριά για τη δίκαιη κατάκτηση του κυπέλλου και την ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όπου παίζει την παραμονή της στη κατηγορία.
Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την διοργάνωση του τελικού και όλων των αγώνων και σε όσους συνέβαλαν θετικά με όλες τους δυνάμεις και την θέληση στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. συγχαρητήρια στους παίχτες όλων των ομάδων, στους παράγοντες και γενικότερα σε όσους στηρίζουν και κρατάνε ζωντανές τις ομάδες τους.
Οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους προπονητές της ομαδας μας και στα παλικάρια μας που δεν είναι άλλοι από τους παίχτες που με πάθος και ψυχή και όλες τους τις δυνάμεις έφτασαν αξιοπρεπώς στον μεγάλο τελικό για δεύτερη φορά.
Τέλος, θα πούμε ακόμη μια φορά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καλύτερους φιλάθλους του Νομού, που δεν είναι άλλοι από τον κόσμο της ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, που πάλι με μεγάλη παρουσία και φωνή στήριξαν την ομάδα μας. Όταν έχεις τέτοιον κόσμο είναι δεδομένη και η επιτυχία και δεδομένο ότι η Αστραπή θα παίξει ακόμα πολλούς τελικούς και θα είναι πάντα στη κορυφή.
Η ΑΣΤΡΑΠΗ το έχει στο «αίμα» της να παιζει τέτοια παιχνίδια, κάποια θα χαθούν, κάποια θα κερδηθούν, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς σαν ΑΣΤΡΑΠΗ υποσχόμαστε ότι η ομάδα πάντα θα πρωταγωνιστεί και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα τρόπαια που θα μπουν στην μεγάλη συλλογή της ομάδας.
ΑΣΜΑ1957 ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ⚡️
Με εκτίμηση.
Α.Σ. Αστραπή Μεσοποταμίας

Back to top button