ΑγροτικάΚαστοριά

Στο Τοιχιό η Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη μετά από έκκληση παραγωγών για τις μεγάλες ζημιές

Σήμερα λοιπόν περισσότερο από ποτέ η δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία να  επικαιροποιήσει τον κανονισμό  του ΕΛΓΑ είναι αναγκαία! Με χαρά λοιπόν ενημέρωσα τους παραγωγούς πως είναι μια από τις δεσμεύσεις μας για την επόμενη ημέρα! Άλλωστε την περίοδο της διακυβέρνησης  της Νέας Δημοκρατίας με στόχευση και πρόγραμμα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε πολλές από τις δεσμεύσεις μας!

Ως βουλευτής Καστοριάς, θα εργαστώ σε συνεργασία με τους φορείς και τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.

Οφείλουμε να εξελίξουμε τις δομές υποστήριξης και ενημέρωσης τους, να παρέχουμε εργαλεία ενεργοποίησης των προγραμμάτων που τρέχουν και παρέχουν ρευστότητα, ενώ οφείλουμε και δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε τα φράγματα, αρδευτικά έργα  και να εκσυγχρονίσουμε τους ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ.

Ο νόμος περί ποινικών και διοικητικών κυρώσεων για τις ελληνοποιήσεις που θέσπισε η ΝΔ (ν 4691/2020), ξεκίνησε εντατικότερους ελέγχους! Απαιτεί όμως περισσότερους! Η προστασία των ελληνικών προϊόντων δίνει ξανά δύναμη στο προϊόν! Δύναμη και ενίσχυση στην τοπική και εθνική οικονομία!

Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός μας, υπήρξε συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις που πήρε. Και συνεχίζουμε!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους παραγωγούς που σήμερα με δέχτηκαν προκειμένου να συνομιλήσουμε! Θεωρώ τη συνεργασία μας πολύ σημαντική και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά στο πλευρό των παραγωγών αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα μας!

Η Καστοριά μας πρέπει και οφείλει να διευρύνει το παραγωγικό της προφίλ προς όλες τις κατευθύνσεις!

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η οικονομία και θα δούμε ρυθμούς ανάπτυξης!

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ισχυρή Ελλάδα, Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, αλλαγή εκπροσώπησης στην Καστοριά!

Γιατί #η_καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Back to top button