Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Απολογισμός Ζήση Τζηκαλάγια για το ξεκίνημα των προεκλογικών περιοδειών

Βρισκόμαστε στην αρχή της κορύφωσης του προεκλογικού αγώνα. Πέρασε θα μπορούσε να πει κανείς διευρυμένα, το πρώτο από τα συνολικά τρία πλήρη Σαββατοκύριακα αυτής της προεκλογικής περιόδου.
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας θεωρεί αναγκαίο να προβεί σε έναν σύντομο απολογισμό. Στις τέσσερις ημέρες βρέθηκε κατά σειρά σε Φουντουκλή, Νταηλάκη, Άργος ,Ιεροπηγή, Αγία Κυριακή, Δενδροχώρι, Μεσοποταμία, Μακροχώρι, Γάβρο, Μανιάκοι, Βράχο, Λάγκα, Μελάνθιο, Άργος, Μαυροχώρι, Πολυκάρπη, Φωτεινή, Μεταμόρφωση, Τοιχιό. Συνάντησε,χαιρέτησε και συνομίλησε με εκατοντάδες συμπολίτες του.Οι περισσότεροι αναγνωρίζουν πως στάθηκε δίπλα τους σε όλα τα μεγάλα ζητήματα.Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι αγρότες με την πρόσφατη καταβολή των αποζημιώσεων.Όλοι αγωνιούν για το μέλλον.Ταυτόχρονα όμως διατρανώνουν την θέλησή τους να μείνουν,να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο που αγαπούν.Επιθυμία τους έντονη και προσμονή να επιστρέψουν όσα παιδιά τους έχουν φύγει.
Συμπερασματικά καταδεικνύεται και αναγνωρίζεται πως σε μία δύσκολη τετραετία,η κυβέρνηση βρίσκεται ΣΤΑΘΕΡΑ-ΤΟΛΜΗΡΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ δίπλα τους.Γιαυτό και αποφασίζουν να συνεχίσουν, ανανεώνοντας στις 21 Μαΐου του 2023 την εμπιστοσύνη τους σε μία ι σ χ υ ρ ή και α υ τ ο δ ύ ν α μ η κυβέρνηση της Ν.Δ.
Ο κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας αισθάνεται ικανοποίηση γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν πως στα 4 χρόνια ως Βουλευτής έπραξε το χρέος του. Όλα τα μεγάλα έργα εκτελούνται ή προχωρούν και βρέθηκε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που τον χρειάστηκε.
Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαριστεί για την θερμή υποδοχή και αγάπη που συναντά.Αντλεί δύναμη, για να συνεχίσει επανεκλεγόμενος να στέκεται πιο αποτελεσματικά κοντά στον καθένα, αλλά και να προχωρεί όλα τα μεγάλα ζητήματα.
Η Ελλάδα χρειάζεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό. Η Καστοριά καλείται να αποφασίσει να συνεχίσει με τον Ζήση Τζηκαλάγια ως Βουλευτή.
Από το Γραφείο Τύπου.

Back to top button