Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Μαρία Νάτσιου στη 2η διημερίδα των Αλκοολικών Ανωνύμων Καστοριάς

Την 2η διημερίδα της Ομάδας Αλκοολικών Ανωνύμων Καστοριάς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, σε συνεργασία με την Αλ-ανών (ομάδες συγγενών και φίλων των αλκοολικών) με θέμα «Αλκοόλ. Εμπόδιο στον δρόμο μας . . . Έχουμε επιλογή!!!» την Κυριακή 23 Απριλίου, χαιρέτησε μετά από πρόσκληση η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Νάτσιου.
Η Γραμματέας τόνισε: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η εξάρτηση από το αλκοόλ δεν είναι μια αδυναμία ή μια αποτυχία, αλλά μια αρρώστια που μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τον κοινωνικό, οικονομικό ή πολιτικό του ρόλο.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί είναι μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αρρώστια τους και να επιστρέψουν σε μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Τονίζοντας ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που σχετίζονται με την εξάρτηση, και ότι κάθε ένας αξίζει την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της κοινωνίας.»
Την Γραμματέα συνόδευε ο Περιφερειακός Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας κ. Νίκος Μπόραβος.

 

 

 

Back to top button