ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κοσμά Βαρσάμη στο Νεστόριο (φωτογραφίες)


Η χθεσινή Κυριακή ήταν ημέρα με συναίσθημα, συγκίνηση και ουσιαστική πολιτική πράξη.
Να ξεκινάς το πρωί από τις εσχατιές της Ελλάδας, τον τόπο καταγωγής σου τον Δήμο Νεστορίου με τα χωριά του Γράμμου για την κεντρική πολιτική ομιλία σου, να συνεχίζεις στην Κοζάνη για την ομιλία του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και στην Πτολεμαΐδα όπου μαζί με τον ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης όλοι οι Δυτικομακεδόνες υποψήφιοι κινηθήκαμε συνοδεύοντας τον να συζητά με τους πολίτες.
Ακούραστα και με υπομονή άκουσε τους πάντες.
Και τελικά να καταλήγεις αργά στο σπιτικό σου γεμάτος εμπειρίες και πληροφορίες για αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας.
Η πρωινή κεντρική προεκλογική μου ομιλία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου ήταν γεμάτη συναισθηματική φόρτιση , χαρά και αναμνήσεις.
Ο τόπος καταγωγής μου. Τόπος γεμάτος προσωπικές μνήμες. Περιοχή γεμάτη ιστορία και πολιτισμό.
Οι άνθρωποι του Γράμμου γεμάτοι σύνεση και εργατικότητα σε δύσκολες συνθήκες. Αγαπημένα πρόσωπα .
Τα προβλήματα των ορεινών περιοχών πολλά. Οι δυσκολίες της ζωής μεγάλες. Χρέος της πολιτείας είναι η στήριξη των περιοχών στις εσχατιές της πατρίδας μας. Είναι εθνική ανάγκη και ο χρόνος τελειώνει. Τα μεγάλα έργα που βαλτώνουν και χάνονται ευκαιρίες να έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Να βάλουμε ένα τέλος στην πολιτική παλαιάς κοπής που βασίζεται μόνο σε ευκαιριακές δράσεις και υποσχέσεις με στόχο την προσωπική προβολή από στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Οι νέοι άνθρωποι δεν θα επιστρέψουν στην πολιτική με παχιά λόγια, ούτε απλά μόνο με βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. θα επιστρέψουν όταν αισθανθούν ότι κάποιοι κάνουν την διαφορά τιμούν τον λόγο και τις αξίες τους και δεν να είναι γυρολόγοι της πολιτικής !
Οι περιφερειακές πολιτικές να μπουν στην ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής τάξης της χώρας.
Κοσμάς Βαρσάμης
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ΠΕ Καστοριάς
#apofasiallagis

 

 

Back to top button