ΚαστοριάΝεστόριο

Σάκης Καρανικολόπουλος: Mε καλύπτει η απάντηση του Δήμου Νεστορίου

Επειδή είμαι ένας από αυτούς που ανέδειξαν το θέμα αυτό και επειδή νομίζω ότι η ολοκληρωμένη απάντηση του Δήμου Νεστορίου με καλύπτει, όπως επίσης με καλύπτει το ότι δημόσια ανακοινώνει πως θα προστατέψει το συγκεκριμένο μονοπάτι και πήρε απόφαση μάλιστα γι αυτό, νομίζω πως αυτή η αντιπαράθεση πρέπει εδώ να λάβει τέλος. Ο Δήμος θέλω να είναι σύμμαχος και συνεργάτης και χαίρομαι που τελικά φτάνουμε σε αυτή την απόφαση.

Κατά τα άλλα σε ο,τι με αφορά προσωπικά και όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν αν το κίνητρό μου είναι φυσιολατρικό/οικολογικό ή υποκρύπτει κάποια άλλα “σκοτεινά” συμφέροντα, όπως αφήνεται να εννοηθεί. Άλλωστε την ίδια μάχη για τη διάσωση του αστικού πρασίνου δίνω και στο Δήμο Καστοριάς.

Η οργανωμένη υλοτομία συμφωνώ πως συμβάλει στην εξυγίανση των δασικών οικοσυστημάτων, όμως μπορούν να γίνουν και λάθη και οι πολίτες δικαιούνται και οφείλουν να τα επισημαίνουν και να διεκδικούν, ώστε να φτάνουμε σε όσο το δυνατόν σωστότερες αποφάσεις.

Και η απόφαση να μην υλοτομηθεί η συγκεκριμένη περιοχή, σε αυτή τη περίπτωση φαίνεται σωστή, αν τελικά ήταν αυτή η αρχική πρόθεση.

Δήμος Νεστορίου: Άνευ αντικειμένου η συζήτηση για την υλοτόμηση στο μονοπάτι του καταρράκτη της Τσούκας

Ο Σάκης Καρανικολόπουλος για την υλοτόμηση στο μονοπάτι του καταρράκτη της Τσούκας (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Ο Βασίλης Τσεμάνης για την υλοτόμηση στο μονοπάτι του καταρράκτη της Τσούκας και για τον δασικό πλούτο του Γράμμου

 

 

 

Back to top button