ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Καστοριά: Με επιτυχία η εκδήλωση Ecomobility (φωτογραφίες)

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εργασίας του ΣΔΕ Καστοριάς στα πλαίσια του ECO2MOBILITY 2022-2023, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον Ecocity και τις Επιτροπές Οργάνωσης των Εκστρατειών ECOMOBILITY, FREEMOBILITY και ECO2MOBILITY 2022-2023.
Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετείχαν η κα Τριανταφυλλίδου Αμαλία, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο κ Νάκος Σάββας, εκπρόσωπος της Τροχαίας Καστοριάς. Μαζί μας, από την “οικογένεια” του ECOCITY, ήταν ο κ Βαβάκος Βασίλης, που συμμετείχε ως αξιολογητής, η κα Βαλεντίνα Πλάκα, που συντόνισε την εκδήλωση και διαδικτυακά συνδέθηκαν μαζί μας και μας παρουσίασαν το TRANSIT project η κ. Χριστιάνα Πειρασμάκη, Αντιπρόεδρος ΔΣ ECOCITY και συντονίστρια του TRANSIT project στην Ελλάδα και ο κ. Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος, Συγκοινωνιολόγος-Μηχανικός, Μέλος ΕΔΙΠ, ΕΜΠ στη Σχολή Τοπογράφων Μηχανικών και επιστημονικός συνεργάτης στο TRANSIT Project. Την εκδήλωσή μας παρακολούθησαν, επιπλέον, η κα Κοζατσάνη Δέσποινα, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ο κ. Διαμαντόπουλος Γιάννης, Αντιπρόεδρος του Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” και εκπρόσωπος της Αστικής Ποδηλασίας Ελλάδας και ο κ Παναγιιωτόπουλος Νίκος, εκπρόσωπος της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, ενώ μας τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης, Βουλευτής του νομού μας.
Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Καστοριάς για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας και την υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, την εκπαιδεύτρια Περιβαλλοντικού Γραμματισμού του Σχολείου μας κα Evgenia Karapatsiou, που συντόνισε την εργασία, καθώς και όλους εσάς που πλαισιώσατε την εκδήλωση με την παρουσία σας. 

 

Back to top button