ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία “50 χρόνια Άννας Βίσση”

Ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για την συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης.
Τηλ.συμμετοχής κα Ψήμα Αφροδίτη 6972096344
Τα εισιτήρια θα πρέπει να προπληρωθούν έως 8/6/2023.

Η απόλυτη κυρίαρχος της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Άννα Βίσση έρχεται για μία μεγαλειώδη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Γης, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, για να γιορτάζει 50 χρόνια αξέχαστων μελωδιών.

Η μοναδική Άννα Βίσση, φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με δύο επετειακές, μεγαλειώδεις συναυλίες, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Η υπερταλαντούχα καλλιτέχνις-φαινόμενο, που έσπασε το φράγμα του χρόνου και άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μελωδίες και στιγμές, διατηρεί το πάθος της ενώ παραμένει πρωτοπόρος και σύγχρονη, αφυπνίζοντας όλες τις γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τα τραγούδια της.

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση.

Ήχοι latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στον χρόνο την δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show «εμπειρία».

Η Άννα Βίσση, θα απογειώσει για άλλη μια φορά το κοινό της Θεσσαλονίκης που την αγαπά και την τιμά πάντα.

Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής, στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη!

 

 

Back to top button