ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Φάσμα αυτισμού και χορός”: Διαδικτυακή διάλεξη του Γιάννη Πάτρα

Ο Καστοριανός εκπαιδευτικός Ιωάννης Πάτρας στο πλαίσιο 6ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ζεϊμπέκικου χορού που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω ZOOM – ώρα 20:30) την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 θα δώσει διάλεξη με θέμα: “Φάσμα αυτισμού και χορός“.

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Πάτρας Ιωάννης του Βασιλείου και της Παρασκευής. Γεννήθηκα 11/01/1972 στους Σοφάδες Καρδίτσας όπου και τελείωσα το Λύκειο το 1998. Μπήκα με Πανελλήνιες Εξετάσεις στο ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ το 1990 απ όπου και αποφοίτησα το 1994 με ειδικότητα Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και βαθμό πτυχίου ειδικότητας 9,50 (Άριστα).

Είμαι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης 19 χρονών κι ενός γιου 17, ο οποίος είναι στο φάσμα του Αυτισμού. Η διαφορετικότητα του γιου μου με έκανε να ασχοληθώ με συλλόγους που δραστηριοποιούνται με άτομα στο φάσμα του αυτισμού και να δώσω όλο μου το είναι.

Από τα μαθητικά μου χρόνια αγάπησα την παράδοση και υπήρξα μέλος του ΜΣ Σοφάδων μέχρι που έφυγα για σπουδές. Εμπνευσμένοι χοροδιδάσκαλοι καλλιέργησαν την αγάπη μου για την Λαϊκή παράδοση με αποτέλεσμα με την είσοδο μου στο ΤΕΦΑΑ να ξέρω και τι ειδικότητα θα έπαιρνα. Μεγάλη ευγνωμοσύνη χρωστώ στους δασκάλους μου στην ειδικότητα κυρίους Μπούρα Χρήστο και Βαβρίτσα Νικόλαο.

 

Back to top button