Κόσμος

Freaky Friday: Έρχεται το σίκουελ της ταινίας με τις Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν

Είκοσι χρόνια μετά, η Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) και η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο σίκουελ της ταινίας «Freaky Friday».

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαίρη Ρότζερς (Mary Rodgers) το 1972, ήταν η τρίτη φορά που μεταφέρθηκε στην οθόνη μετά την ταινία του 1976 με πρωταγωνίστριες την Μπάρμπαρα Χάρις(Barbara Harris) και την Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) και το 1995 με τις Σέλλι Λονγκ (Shelley Long) και Γκάμπι Χόφμαν (Gaby Hoffmann).

Το δίδυμο Κέρτις-Λόχαν, γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία, σημειώνοντας πάνω από $ 160 εκατ. στο box office με προϋπολογισμό μόλις $ 26 εκατ.

Οπως αναφέρει το Variety στην νέα ταινία της Disney, οι δύο πρωταγωνίστριες θα ενσαρκώνουν τους γνωστούς ρόλους της μητέρας και κόρης Anna και Tess Coleman σε σενάριο που υπογράφει η Ελίζε Χολάντερ (Elyse Hollander).

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο, όταν η Κέρτις δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και της Λόχαν από τα γυρίσματα της ταινίας του 2003 στο Instagram ενώ λίγες ημέρες μετά η ηθοποιός στην εκδήλωση των βραβείων Producers Guild είπε σε συνέντευξή της στο Variety: «Χωρίς να λέω ότι συμβαίνει κάτι επίσημα, σας κοιτάζω αυτή τη στιγμή και λέω: «Φυσικά και θα συμβεί». Θα συμβεί!».

AΠΕ

 

Back to top button