Καστοριά

Επιθεώρηση στα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο 1ο και 2ο Λύκειο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Στην ΠΕ Καστοριάς 23 σχολεία είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ενεργειακών αναβαθμίσεων δημοσίων κτιρίων με προϋπολογισμό 10,2 εκ. €

Επιθεώρηση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Κασαπίδη με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, των έργων ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του 1ου και 2ου λυκείου Καστοριάς.
Έργα του Δήμου Καστοριάς ενταγμένα στο ΠΕΠ της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο ολοκληρωμένου σχεδίου ενεργειακών αναβαθμίσεων δημοσίων κτιρίων.
79 σχολεία σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, είναι ενταγμένα και συμβασιοποιημένα στο πρόγραμμα της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 27,8 εκ. €.
Στην ΠΕ Καστοριάς 23 σχολεία ενταγμένα στο ίδιο πρόγραμμα με προϋπολογισμό 10,2 εκ. € ενώ προετοιμάζονται και άλλες μελέτες για την επόμενη περίοδο 2021-2027.
Με τα έργα αυτά τα σχολεία μας είναι πιο ζεστά για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ενώ μειώνουμε και το ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους. Ταυτόχρονα προστατεύουμε το περιβάλλουν με τη μείωση των εκπομπών των ρύπων και γίνονται όλο και πιο πράσινα και πιο φιλικά στο περιβάλλον, συμβάλλοντας στη συνολική προσπάθεια της Περιφέρειας να γίνει η πιο πράσινη περιφέρεια στην πατρίδα μας! 

 

Back to top button